- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Mindössze ennyi, de ez is elég drága ezért.
-
Orcsi
aktív tag
Nem tudom ez mintha egy soron készülne a [wayteq xtab70dci] tabokkal csak itt az alját/oldaát teleszúrkálták ... szánalmas .. főleg hogy a wayteq nem egy mai darab .. már a garanciája is lejárt régen
-
dsr
senior tag
Nagyon rondák lettek
-
HawerKing
őstag
Hat nemvalami utos cucc.... a procibol tehettek volna egy erosebbet is legalabb 4 magost.
-
-
Maacaw
tag
Hát szerintem túl sikeres termék elfogadható árazással sem lesz ez az Acer tab, elég randa
(Ráadásul még az ára sem túl ideális szvsz)
-
-
lowlight
tag
Videós bemutató szerint "jó fajta" TN panel van benne, csak úgy, mint az elődökben...
A 3. generációnak illett volna már eljutni egy jobb minőségű TFT-ig. Nem vagyok IPS fetisiszta, nem ezt keresném a dobozon, csak kész vagyok tőle, amikor minimális mozdításra is táncot jár a megjelenített kép a kijelzőn.
-
Oké, ez fisfos. ... MT8111-ről mit lehet tudni? MT6572 GSM nélkül?
-
halkow
őstag
a hd azért minimum lehetne az alsó kategóriában 7" -on 216ppi az szerintem elég jó egy sgs 2 vel egy ppi szinten van,
OFF
majdnem vettem tavaly egy lidl-ös táblagépet 33k-ért 7"-os ips hd 4x1ghz cortex a7 4.2jelly beam 64gb bővithető memóriával a kamerája az csak alap volt 2mp es elöl vga-s lehet meg kellet volna venni de lebeszéltek róla -
M5Norbi
őstag
Hááát élőben kéne látni de a design mintha olyan lenne mint valami régiségé.
A bazinagy keretről meg ne is beszéljünk. Legyen kerete egy tabletnek hogy meg lehessen fogni nade ekkora???
-
smkb
őstag
MT8111 soc? 2014 ben 10 colon 1024*600 tn ? Jézuska...
-
vittorio7
őstag
Lehetne olcsóbb is. Meg szebb is.
-
blade zte
őstag
Azt a kutyafáját előlapiiiiiiii mono hangszóró, mindenki ettől indul be.
-
C$abi
aktív tag
Randa és drága, de valaki majd biztos megveszi...
-
szilagyiv
senior tag
Ez egy nagy HTC mobil rossz elrendezéssel.
-
roli543
őstag
Kövezettek meg, nekem bejön
Főleg az alsó hangszóró rész
-
z0d1AK
nagyúr
Én egymás mellé tettem az B1-720-at és a B1-710-et és megállapítható, hogy amíg a második generáció kezd tűrhetően kinézni, addig az új modell nem hogy elegáns, egyenesen gagyi és ronda.
-
lenox
veterán
En Asus Memo Pad HD 7-et vettem 129 dollarert az Amazonon, csak az 4 magos es 1280x800, szoval ezt olcsobbra kene arazni.
-
lacuspapus
tag
ja, csak 130 dolcsi. ott, nem itt. mire ideér, már jócskán 40 felett lesz, amiért van jobb vétel szvsz.
-
gerii
addikt
"Acer Iconia B1 táblagépek dizájn terén is komoly előrelépést ígérnek" - látszik, igen, sokat fejlődtek
Rusnya, mint az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest