- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akar vi is eleg lehet, ami elfut a regi 600x-en is 64MB memoriaval. Ettol fuggetlenul par mazohistan kivul senki nem fog nekiallni tex-el irni.
Amit irsz az emberek 0.1% erti, nem is hallott rola. Amikor arrol irok, ami szerintem tenyleg erdekes, akkor altalaban 2-3000 olvaso van. Most 2 ora alatt tobben neztek meg.
Mezga Aladár: Nem lekapcsolt kepernyovel mertem, bekapcsolt wifivel. Termeszetesen a kulonbozo frekvencia skalazas mukodik. Lehet 1-2W elteres is a mero eszkoz miatt, de mivel mindent ugyanazzal merek osszevetesre tokeletesen alkalmas.
Annyit emlegetitek a T500-ast, hogy kezdek kedvet kapni egy cserehez. A 3650 egy eromu az X1300-hoz kepest.
-
Ha rendesen meg akarsz irni egy szakdogat beillesztett kepekkel, kepletekkel, akkor szukseged lesz egy modernebb programra. Mondjuk egy office 2003 vagy valami libre office megteszi. Egy T40-en is el lehet ossze lehet hozni, de kb a T60 az, ahonnan kenyelmesen futhat bongeszo es mas program is a hatterben.
-
x1400-as 1400x1050-es paneles gep itt van mellettem karnyujtasnyira, de csak 2.5G memoriaval.
Amennyiert belapatolod az procit, memoriat, annyiert veszel egy T400-at, ami jo par evvel ujabb, jobb a kijelzoje stb. Ezert irtam, hogy anyagilag nem eri meg. Ettol fuggetlenul a T60 szerintem a legjobban sikerult szeria.
-
Van az is a kornyeken, de amugy ritka allatfajta. Egy 600-al kezdtem, azota a szeria minden komoly valtoztatasabol van egy. T2x, T30, T4x (ebbol tobb verzio is), T60, T61, T400 es most egy T430. (Ezeket mind honapokig, evekig hasznaltam, ami csak par napig volt nallam az megtoltene egy kulon irast.) A T60 volt a leginkabb utes allo. A t42p is jol birta, vegighurcoltam a fel vilagon, csak elojott a szokasos VGA forrasztasi betegseg. A 600e-m is meg mindig megy, az is elpusztithatatlan.
A T430 hatalmas csalodas. Mar a T400 is gyengebb volt mechanikailag, de ez nem egeszen egy ev utan kezd szethullani, a kijelzo konkretan lotyog a fem zsanerokban, a kamera csalen all... A billentyuzet elrendezese sem az igazi.
Ha erdekli a tarsasagot, akkor elkezdhetem letesztelni oket idoben visszafele haladva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest