- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Mindenben egyetértek veled, ráadásul a nehézséget nem is írtam. Én csak Normal fokozaton próbáltam hogy majd a későbbiekben újrajátszhassam Survival módban is, de így is rettentően számolni és gondolkodni kellett. Talán ez az ami szintén odakötött elé. Egyszerre gondolkodtat, és jelent kihívást is egyben.
Tényleg egy túlélő játék: volt hogy egyszerűen nem mertem bemenni egy sikátorba, mert ha ott elpazarlom az egyetlen lőszeremet, akkor végem...
-
mcmike
őstag
válasz
#57919488 #13 üzenetére
Na jó ha tényleg el akarunk kanyarodni a témától akkor itt a teljes kép:
Én alapvetően PC-s vagyok, de a rokonságban van XBOX360 is. Ott próbáltam ki, mivel hamarosan kijön PC-re ami viszont nekem érdekes lesz. Az irányítás XBOX-ra vonatkozik, elnézést az elírásért, de az összes többi szerintem helytálló lesz a PC változatban is.
De ez már tényleg nagyon OFF...
-
mcmike
őstag
Végigolvasva az előző hozzászólásokat, tényleg nem tudom hova tenni magamat...
Én egészen idáig nem hallottam a játékról, de elkezdtem vele játszani, és teljesen magába szippantott. Egyszerűen LENYŰGÖZŐ a játékmenet, grafika és hangok hibátlan, irányítás szinte tökéletes...
Nem tudom eldönteni hogy az én ízlésem rossz, vagy ellenkező esetben mi a helyzet...
Pedig csak színvonalas játékokkal játszom, a kicsit rosszabb neveket (80% alatt) már meg sem nézem. Abszolút FPS fan vagyok, de ennek a játéknak akedvéért elviselem a TPS-t is mint ahogy tettem azt a Max Payne 3 esetében is.
Csak hogy érzékeltessem milyen játékokkal játszottam: MAFIA I-II, HL széria, BF egész széria, Bioshock szériák, Max Payne széria, Oblivion, Skyrim, stb.
Ilyenek nálam a süllyesztőben végezték: CoD széria (főleg az utolsó részek), F3AR, Ghost Recon Future Soldier, stbstb...
Még most sem értem a dolgot, szerintem EZ A JÁTÉK HATALMAS LETT. Főleg a játékmenet, történet, kevert stílus (TPS/FPS), környezet, és grafika fogott meg...de az egész jó, úgy ahogy van.
Nem hogy 1k-t de 10k-t is szívesen megadok érte bármikor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest