- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, hogy 2010-ben nem tudnak oylan telefont csinálni, mint annak idején az Ericsson a T66 esetében. Az ennél i skisebb volt, csak normális üzemideje volt, jó hangminőséggel.
-
rolkaDb
aktív tag
Aranyos.
De ára remélhetőleg esni fog egy keveset.
-
luke.
aktív tag
Aranyos és különleges telefon
-
=Mentor=
őstag
Könyörgöm ne ratyiteszteket csináljatok már orrba szájba, az ilyet reklámozni is bűn nem hogy megvenni....
-
eziskamu
addikt
A 2000-es (nem tipus, hanem forint, és 500 lebeszélhető volt) Vodás ZTE szvsz fényévekkel jobb.
Én 13,900-ért vettem független HannsZephyr-t tesómnak, az tényleg "jó" volt kamerával,rádióval, mp3 lejátszóval, 512 mega belső rammal, és még tévére is lehetett kötni. De a VGA kamerás szintén MP3 lejátszós Samu is annyi volt.SzVSz 3000-nél többet függetlenül nem nagyon érne.
-
Csaszykj
aktív tag
Jó lett a teszt.
Tipikus munkába / buliba / strandra való kis telefon.
Az a baj hogy a készüléket nem leltem még fel sehol sem az itthoni kínálatban.
-
Valóban vannak alap, független készülékek alkalmanként már 5k-tól, 7-8k-tól már mindig található alap mobil, de kérem, ne írja már le több ember mindezt, csak olvasson vissza, hogy már két tucat ember leírta. Azt meg pláne ne írjátok le, hogy szolgáltatónál is van olcsón mobil, mert itt független készülékről van szó.
Azért a mérete még mindig igen pici, ettől lesz más, mint a többi olcsó telefon. Fogjatok egy ilyen méretű mobilt a kezetekbe, teljesen más feeling. A súlya kevesebb, mint egy zsömléé
Mellesleg le a SE előtt, hogy a vastagságot kivéve az X10 mini ennél is kisebb -
bizniszelek
csendes tag
Ha belegondolok hogy mire használjuk a telefont,akkor annak ideális,de 5000ft-nál többet akkor se adnék érte,az biztos.
-
katona.t
tag
-
Velocity
aktív tag
az lesz a jó ezekben a vacakokban, hogy bemész egy benzinkútra és majd 1000-1500-ért kapsz egy ilyet 500 Ft lebeszélhetőséggel...
-
TheDragon007
senior tag
Költői kérdés: hyundai mb-108 vagy samsung wave??
-
plexi
tag
Aranyos kis teszt az biztos.. Nem vennék ilyet semmilyen esetre se, inkább valami használt strapa cuccot 5 ezerért..
-
Ha lemegy függetlenül 5000re, talán van esélye. De amíg vannak ezek a nagyon olcsó (3k) instant telefonok az áruházakban, addig így drága. Az akkuval villanthatott volna, de ez elmaradt. Majd legközelebb.
-
DiVaD
senior tag
1-2 elfér a sok htc mellett. Ja, meg vigyék az xxl-től.
Amúgy ennyiért drága. Ha olcsóbb lenne, és lenne benne vibra, akkor még jó is lehetne szvsz.
(tudom az ár esik, de a vibra nem lesz benne...)Csak annyi a "HA", hogy az már nem jó.
Mondjuk ha valamelyik szolgáltató esetleg felveszi a lowend termékek közé, akkor tuti eladnak belőle jó párat... szerintem.
-
embe
nagyúr
De most tényleg....mi értelme van az ilyen teló teszteknek?
-
sptkyle
senior tag
Eeeezmiez?
Vinnyogtam mikor megláttam, és ezen nem segített a teszt hangvétele sem.
Nagyobb kijelző, nagyobb, jol nyomkodható gombok, és kicsit több üzemidő kéne ha "nagymami" telefonnak szánták. Véleményem szerint. Legalábbis én mamám ezt csak max nagyítóval látná
Partytelefonnak meg már leírták miért nem jo.. Mindenesetre megismertünk ismét egy telefont.. és jot derültünk rajta -
sec094
tag
ÉS a három és feles jack? Az hol marad?
-
Solten
őstag
Cuki szamologep...
-
Alwares
aktív tag
No mi az tombol a retroláz?
Én elvártam volna tőle a sokórás beszélgetési időt és akkor okés lenne...
-
bossvico
senior tag
ez nagyon gagyi, hihetetlen, hogy látnak benne fantáziát, 1990-után nagy kasza lett volna a 2110-es nokia után. nálunk szegényebb (van ilyen?) országok lakosainak esetleg. meg a chf-be eladósodott európaiaknak.
-
Zedlog
csendes tag
A kijelző adatait olvasva eszembe jutott a t39m. Van egy a fiókban otthon. Holnaptól azt használom megint. Az n86 meg megy a helyére
-
plus44
veterán
Ez tényleg ilyen kőműves telefon, de ettől még tetszik.
-
FRENK1988
veterán
Hu ez a HD2 vs Hyundai kép betett
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem is javítsatok ezen a "legolcsóbb" jelzőn. Bármelyik random időpontban lehet kapni minimális utánajárással 5k-ért telefont, 7k-ért pedig függetlent is. (Pár hete vettem én is függetlenül 5k-ért egy Samsungot, teljesen ötletszerűen, mert szükség volt rá)
Amúgy ezt ellensúlyozza az, hogy ez a telefon tényleg "aranyos".
-
gybazsi
senior tag
Ezért 10k-t elkérni azért túlzás.
-
krisi047
senior tag
Nem azért, de ez közel sem a legolcsóbb. 6-7 körül, de még a drágább helyeken is 8 ezer forint egy Nokia 1208, ami ennél sokkal használhatóbb is.
-
BloodRay
veterán
Nem tudom, igen csak Motorolára emlékeztet, plusz 10.000-ért szerintem drága. Ennyiért már jobb márkáktól is lehet hasonló alap készüléket venni, még nagyobb tudással is.
-
Ninja-Metal
tag
A teszt ismét, mint mindig
Aranyos készülék, bulizásokhoz, vagy egyéb "telefon veszélyes" elfoglaltságokra tényleg ideális! -
leeate
senior tag
Iphone teszt mikor lesz??
-
DemonDani
addikt
Ez már azért nem bulizós telefon, mert ezt akaratlanul is 1perc alatt elhagyom olyan pici XD
Maradok a voda125omnél leírás alapján annak a softja is hasonlóan (tudású, talán kicsit erős lenne mert semmi tudás nincs, így vmi más szóval írom le inkább) hülye.
-
^Clown
addikt
A vibra meg a gyenge akksi miatt nem kéne, pedig mondjuk ha biciklis futár lennék, tuti ilyen telefonom lenne
Kicsit, könnyű, nem fáj a szívem, ha leejtem...
-
eclipse006
őstag
Party telónak tökéletes,ha elhagyod nem lesz annyira rossz érzés
Én erre a célra egy Samsung x160-ast használtam,asszem megvan az új jelölt.. -
LG GB102 Kártyafüggetlenül
6-8e körül van -
PoLizei
aktív tag
Jópofa, szeretem az ilyen apróságokat
Bulitelefonnak a vibramotor szerintem elengedhetetlen tartozéka -
hemaka
nagyúr
érdekes telefon
kár, hogy nem pakoltak bele nagyobb teljesítményű akkut
-
mate317
tag
10 ezer?!
4990-ért árulnak a piros műszaki áruházban samsung e1100 és e1080 telókat függetlenül...
Kétszer annyit tudnak, fele annyiért...
A "tudásával" semmi bajom, tényleg kell egy ilyen telefon is strandra, fesztiválra, nyolckerbe, de nem ennyiért... -
MuzikJunkie
aktív tag
Ááá, sok az a 10k szerintem... Második telefonnak különösen. De pláne, hogy a célközönség (gondolom 40+) rá van állva a szolgáltatós boltokra és ott már 2k-ért kapnak kagylót feltöltőkártyával, lebeszélhetőséggel, vagy a Tecsóba.
Én második kagylónak mindig használtan veszek valamit a vaterán. Volt már 500 forintos MyV55-öm.
És le sem volt lakva, ott állt meg a licit.
-
hát nem tudom. engem nem fogott meg. főleg 10.000-ért. azt hiszem 15.000 ft. egy samsung e250, függetlenül a Tescoban is. most "második telefonnak" egy nokia 3100-t használok. 6 éve van meg, a használat NEM látszik rajta. akku is simán bírja 3 napig, pedig ez még a gyári. nem cserélném el erre a Hyundai-ra.
-
lindermen
senior tag
De ezt tényleg a Hyundai gyártja/gyártatja, vagy pedig csak megvették a kínaiak a nevet?
-
Stimpy001
aktív tag
Miért pont a HD2-vel hasonlítjátok össze? Szerintem nem épp egy kategória a 2 teló...
-
kiir
tag
Bocsánat, Bocha, de nem bírom megállni: a "mániás depressziós" valójában nem mániákusan depressziós, hanem időnként indokolatlanul feldobott (mániás), időnként pedig depressziós. Azaz nem mániás depressziós, hanem mániás-depressziós. Ha olyanja van, egyáltalán nem szorul rá arra, hogy az egyébként nagyra becsült szerkesztőség vidítsa föl.
És még egyszer bocsánat a kitérőért,
üdv,
kiir -
HyP3b0y
senior tag
Áhh, a legolcsóbb mobil akkor is a flottás szolgáltató váltásnál az ingyenes Nokia 1209 volt a legjobb, még zseblámpa is van benne
(most, hogy eladom a telefonom és megyek soundra, jól is jött bulizni
)
-
Bocha, nem tudom milyen anyagot használsz, de kérek én is belőle...
Egy új Hyundai telefon érkezése pedig végképp a legjobb dolog, amit el tudunk képzelni, nekünk az ilyesmi tényleg nagyobb öröm, mint mondjuk egy iPhone 4 kézhez vétele,
kaller1:
Ezek is ütősek...
-
Geller72
veterán
A vibra hiánya nagyon fáj. Az akku nagyon karesz. Ha ez a kettő meglenne, no meg kerülne mondjuk 3500-ba, akkor esetleg. De így egy vicc.
-
FloriOn
csendes tag
Igen egy bulizós telónak tényleg nem roszz!
A teszt meg a szokásos!
-
z0d1AK
nagyúr
Motorola F8 dizájn
-
JanFe
aktív tag
Erdekes telefon, bulizos telefonnak megfelel.
-
tjb007
nagyúr
Ez nagyon jó
Tipikus nyári strandtelefon (akár nudista strandra is) .
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Delta Force (2024)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Politika
- Asztrofotózás
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest