- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
megaandrew
tag
Majdnem egy évnyi használat után a tapasztalatom a következő:
Hangzás: Elég szépen szól szól és megfelelő hangkártyával hangosan is, de leginkább magas és közép tartományban, mert ha valaki szereti a brutális brummogós mélyeket (mint én), ahhoz nem biztos, hogy elég. Konkrétan az előző AKG fülesemben több a mély. A műbőr párnák pedig jól szigetelik a hangot mindkét irányban. A mikrofon nem rossz, gamingre tökéletesen megfelel, de operetteket ne ezzel akarj felénekelni.
Kényelem: Egész kényelmes, ha nem zavar, hogy a füled érintkezik a belső filccel és passzentosan fér bele az ear pad-be. Viszont kompromisszumokra kell számítani, mert nyáron biztos, hogy beleizzadsz szellőzőrések ide vagy oda. A Cloud II velúr ear pad-je rámegy és így szellősebb, de így a hangszigetelésből és ebből fakadóan a hangerőből is veszítünk (pláne a mélyből).
Egyébb: a kábelek strapabíróak, leválaszthatóak, viszont a mikrofon némító nekem kicsit gagyi és a hangerő szabályzó potit ha végállásig tekered, az egyik oldal kicsit halkul és recseg.Személyes negatív tapasztalat: Nálam a zsanérok meglötyögősödtek és kikoptak, emiatt nyekereg minden apró kis mozdulattól, ami a zárt hangtérben hatványozódik és nekem nagyon zavaró.
Ez utóbbira kíváncsi lennék, hogy már más is tapasztalta-e? -
megaandrew
tag
A konzolvilágnál jelenleg besorolás alatt van!!!
[link] -
megaandrew
tag
2018-as év elején fognak új disztribútorokat keresni és elképzelhető, hogy itthon is lesz, de az is, hogy nem... Addig is a bátraknak marad az amazon.
Valaki vett már ilyet, vagy próbálta? A Cloud II és az Alpha között vacillálok én is és nem tudom, hogy jobb-e annyival, hogy megérjen-e rá várni, na meg az ára is kérdéses lesz.
-
megaandrew
tag
válasz
megaandrew #21 üzenetére
Időközben megjött a válaszemail a Hyperx-től, ha valaki mást is érdekelne.
Idén nem tervezik nálunk árusítani. :frowning: -
megaandrew
tag
Van valakinek valami infója arról, hogy itthon mikortól lesz kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest