- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fornettisuti #4 üzenetére
Tényleg, a Win10 az appjaiban tud ilyet
Kipróbáltam, hasonlít rá, néhány szót magától is kijavít, csak soknál több minden is lehet, olyankor meg csak aláhúz, érthető módon. Ennél értékelném, ha az ajánlatokat begépelés közben is akár, kis lebegő ablakban körülötte ajánlaná vagy nem tudom miképp lenne életképes megoldás(#5) SunMount3r : Egész pontosan nem fejtettem ki, de a firefoxos helyesírás ellenőrző elírás esetén lassabb megoldás, mintha saját magától elkezdené kitalálni, hogy mit akartam beírni és átírni rá vagy az ajánlatokat sokkal könnyebben elérhető/látható helyre rakva, mint telefonon, mert végig kell kattintgatni az összes szót. Nyilván az sem tökéletes megoldás, csak közelebb hozna (engem legalábbis) az angol kiosztású billentyűzetekhez.
Wordben valahogy gyorsan hozzá lehet adni egyértelmű szavak ékezetes-ékezet nélküli változatát? (költői kérdés, mert nem fontos most éppen) A beállításokban megtaláltam, illetve látom, hogy menet közben is lehet bővíteni az automatikát egyesével.
-
Akkor tudnám igazán élvezni az ilyen ékezet nélküli billentyűzetet vagy gépelést, ha számítógépre is lenne autokorrekt vagy hasonló, ami egyből berakja a helyes szót vagy enged választani
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest