Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okosórát?
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Gear S3 - második kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Hupsz, javítom magam, AC: O benchmark-ban csak 40 fps fölé sikerült jutnom 1440p120-ban, nem 60 fölé, mikor egyet-egyet léptem vissza a legkeményebb opciókkal, csak épp már annak is nagyon örültem, mert látványos javulás volt átlépni a VRR tartományba az akadozó diavetítésból és/vagy tearing-ből.
A60+ fps-ről abban a játékban még csak álmodok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#157) Chaser - Így már világos. Akkor option 1: betonozott szék.
-
kolopele
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Azért valamit megkérdeznék tőled mégis, mivel nagyon érted ezt a témát. Melyik a jobb beállítás, ha az ember hagyja a procit gyári turbón, vagy pedig all core turbóra teszi? Ugye a gyárin ( maradjunk a 6700 - nál) a max. 4 GHZ egy magra, all core turbó mellett viszont minden mag 3.7 GHZ - en fog menni. Vagy mondjuk legyen a 8700, ott a gyári turbó 1 magon 4.6 GHZ, all core pedig 4.3. Melyik beállítás az előnyösebb, főleg ha a játékokat veszem alapul?
-
Chaser
legenda
válasz
janos666
üzenetére
sztem 4k megvan, de nyilván butítva, különben nem menne neki 30-60fps, azért zömében 50-60 megvan
b8 van még - ez nem tud syncet - amíg el nem viszi a barátom, aztán v egy 48-as-as jön, vagy nem tudom ( : pc-n majd natívan akarom 1440pre használni a 48-ast, 32" 16:9-et ad ki úgy 92-3 ppi-vel, az tökéletes közelre fps-hez - nekem biztos -, többi része marad fekete a kijelzőnek, 40" már nagyon nagy volt közelről doomolni, forzához kicsi ( : -
kolopele
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Köszi, de én ennyire részletesen nem mennék bele azért, nekem elég az amit tapasztalok, és abból vonom le a következtetéseket. Mindenesetre még egyszer köszi ezt a részletes magyarázatot, de mindig az adott játék fogja eldönteni, hogy magas órajel vagy inkább több mag/szál. Amennyiben pl. az AC rosszul fut natív 4 vagy 6 maggal, HT mellett viszont megy gond nélkül, akkor nem az órajelen fogok emelni, mert azzal nem mennék semmire

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A60+ fps-ről abban a játékban még csak álmodok. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)