- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
az a Xigmatek hűtő nagyon frankón néz ki !
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem az volt a hsz lényege, hogy jól néznek-e ki, jól hűtenek-e, hanem hogy zajosak. Egy hűtő esetében szerintem ez kéne hogy legyen a legfontosabb szempont, de a Zalman erre soha sem figyelt igazán.
Pl. a VF700-ról koppintott Primecooler hűtőre képesek voltak egy rendes ventilátort applikálni, maximális fordulaton persze az is hangos volt, de ha össze akarjuk hasonlítani a légszállítását az anorexiás Zalman szutyokkal (amit azóta is használnak, ezeken is), az olyan mintha egy lágy tavaszi szellőt akarnánk a Katrinához mérni.Szerk.: És akkor még jönnek azok a designelemek is, mintha nem lennének elég hangosak a ventik enélkül is.
-
^Clown
addikt
válasz
VaniliásRönk #15 üzenetére
A VGA-hűtők valóban csicsásak, de azért egy tesztet megnéznék róluk. Ha jó áron lesznek, és jól hűtenek, akkor engem spec. nem zavarna az ocsmányságuk, úgysem látszik
-
VaniliásRönk
nagyúr
A megjelenés szubjektív, de a zaj maximum a süketeket nem irritálja. (apropó süket, remélem nem sértettem meg senki azzal, hogy nem siketet írtam
)
Egyébként nekem az olyan hűtők tetszettek, amiknél még a funkció szempontjából legjobb kialakításra törekedtek csicsa nélkül. Pl. a Forma autókra hajazó műanyag giccsektől () felkeveredik a gyomrom. Mázli, hogy sose akartam plexis házat.
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #15 üzenetére
off:
csatlakozom. bár engem a "dizájnszárnyak" nem a funkcionális kártékonyságuk, hanem az esztétikai megjelenésük miatt riasztanának el. magyarul giccsesnek, idejemúltnak és ocsmánynak tartom. de úgy látszik ezt kevesen osztják.
on:
A hűtő a következő hetekben válhat elérhetővé, az árát még nem közölte a gyártó.
xigmát ismerve ezért sem 2ft-ot fog kérni, illetve mo-on lényegében beszerezhetetlen lesz, akárcsak a többi termékük. bár ha jól látom, a forgalmazók listáján a serenitet felváltotta a ramiris, ergo mostmár talán javul a helyzet.
-
válasz
- = Zk = - #24 üzenetére
Rendszeresen jönnek a hírek az új hűtőkről (CPU).
Gyerekek ti nem nevettek? Mind ugyan úgy néz ki! talp, cső,borda,venti. Csak más a design és a kialakítás, fúúú 2 fokot javít ha xyzklt márkájú csavarral van felrögzítve.Vicc! Sunyít az összes gyártó! Kicsit érdemes a gépet más szemmel nézni, pl mit hogyan alakítanak ki mekkora teljesítményre állítanak be és a többi. Ehhez a mondathoz egy vízvezetékszerelő mondatát fűzném: Az idő nekünk dolgozik.
A gyártóknak is!
-
Én legutóbb ott maradtam le h a zalman drága de már nem olyan mint régen. cirka 12-ért lenne tőlük egy G80.as hűtő amiről tesztekben az van h nem jó. akkor mi benne 12 rongy? a NÉV!
-
- = Zk = -
félisten
a Zalmira én is kíváncsi vagyok...
-
P00By
nagyúr
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Tudod, jó munkához...
-
oliba
őstag
válasz
yakuza.tora #13 üzenetére
Ezt azért nem említettem meg, mert ez már egy másik kategória
-
antikomcsi
veterán
Ennyi időbe telt, míg a Zalmannak sikerült lemásolnia a Ninját kis változtatással, hogy mégis saját legyen?
-
VaniliásRönk
nagyúr
A VGA-hűtők nekem egyáltalán nem szimpatikusak, az ostoba designer odaálmodta azokat a hülye szárnyszerű izéket, amik körül nagyobb légszállítás mellett gyönyörűen süvít az áramló levegő, és megint nem volt egy józan ember sem a környéken aki a tarkójára csap, hogy "te nagyon hülye".
-
Szlovi
senior tag
Zalman VGA hűtők jól néznek ki,de elfért volna oda még egy-két hőcső . A mai kártyák fűtenek rendesen,ki lennének azok használva.
Ha a VF1000 10-11K,akkor ezek sem lesznek olcsóbbak,ennyiért meg van ugyanilyen hatásfokú megoldás (AC Twin Turbo,Coolink GFX Chilla) jóval kevesebbért. -
yakuza.tora
addikt
Az sem gyenge, de akkor már ne hagyjuk ki a Prolimatech "szörnyetegét" sem!
Bár ez valszeg tényleg bőven 10K fölött lesz nálunk...
-
^Clown
addikt
Elég szimpatikus hűtők egytől-egyig.
-
brumesz
aktív tag
végre kezd magához térni a zalman is. mostanában nemigazán adtak ki normális hűtést
-
House M.D
tag
Szép meg minden csak az ára lesz érdekes
-
KicsiUbul
őstag
Kíváncsi lennék, mennyire kidolgozott a Carbonado alja. Egész szimpatikusnak tűnik.
-
sz.mich
tag
A vga hűtő szerintem is fincsi, bár biztos bőven 10k felett lesz. Jó lesz a felhozatal.
-
bsh
addikt
jó pici az a carbonado...
-
danati
senior tag
Jól néz ki a vga hűtő. Kiváncsi lennék rá hogy mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest