- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Nem értem miért linkelted neki, ő is tudja, hogy erősebb az gépénél egy i7-re alapozott darab. A mondanivalójának lényege ebben a mondatban rejlik: "már találkoztam egy csomó olyan emberrel aki lecseréli a bivalyerős i7 -esét egy hangyányival erősebb i7 -esre... Ez teljesen fölösleges."
Szerk.: Ehh, elkéstem
-
foxxmotor
tag
Szerintem te félreértetted amit írtam. Olvasd el még egyszer. Mert én teljesen megértem ha valaki lecseréli a Core 2 Duo -ját egy i7 -esre. De ettől még nem kell lenézni a 775 -öt, mert igenis sok mindenhez bőven elég még. Még a legújabb játékokhoz is! Lehet hogy nem megy majd annyi fps -el, de attól még élvezhetően fog futni. Na persze a 775 -ösökből is volt gyengébb és erősebb, de ebbe most ne menjünk bele.
Amit én nem értek meg az az, amikor az egyik négymagos i7 -est cserélik a következő négymagos i7 -esre, úgy hogy mérvadó különbség nincs köztük.
Azzal semmi bajom sincs, ha valaki a 775 -ösét cseréli i7 -re, hisz ott már jelentős minőségjavulást fog tapasztalni. Mondjuk azzal sincs bajom, ha valaki már a nyolcadik i7 -esét nyüstöli, csak azt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest