- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Anaren91 #140 üzenetére
"Ha neked nincs ilyen dolog az életedben, amit ha elérnél, boldogság töltene el, akkor csak sajnálni tudlak."
hát, nekem van pld családom, de ezzel persze az a baj, hogy pénzért nem vásárolható. akinek pénzért vásárolható dolgok jelentenek élményt az életben, azokat csak sajnálni tudom. béke.
-
plömplöm
őstag
válasz
Anaren91 #131 üzenetére
ha a "600k-1 misis" és a "100k-s" videokártya között van +3fps, akkor annak van valami értelme. kérdőjeles, hogy "megéri-e", de van. annak, hogy a 0-130kmph 15sec vagy 7sec, annak kb semmi értelme, és legalább próbáljunk megmaradni a legalitás talaján, én legalábbis nem olvastam még azt, hogy azért lett ez az autó, mert rendszeres hring és tsai látogatás a cél, és mindezt lábon, nem valami fele ennyiből épített autóval egy tréleren, amitől aztán ez a lóherés körönként kapna egy kört.
"aki nem akar beállni a bmw/audi/ócskajapánrizsrakéta"
hát, lehetne venni volvót (polestar), porkét is akár. -
plömplöm
őstag
válasz
Donki Hóte #111 üzenetére
ha a naaagy állami rendszámlekérdezőben nézted meg, és ott azt láttad, hogy nem volt kiadva, ez nem jelent semmit. nekem van olyan pár rendszámtáblám, ami szerintük nincs kiadva, nekem meg fizikailag van meg, konkrétan én váltottam ki annak idején. az is A-val kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged