- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ez a poszt másról szól és amit kiragadtál a kontextusból, az sem ez.
Ez olyan emberekről szól, akik nem tudatosak a pénzügyekkel. Ha magának 4M-ért venne autót, a cég pénzéből meg 12M-ért, akkor ott azért vannak nagy bajok.
Konkrétan az én példámon. Ha magánszemélyként veszem, akkor az elején egyben le kell tennem az összeget vagy fogyasztói hitelt kell felvennem, valószínűleg jó nagy kamatra.
Ha cégbe veszem nyílt végű lízinggel akkor viszont, ha csak az 50%-os átalány áfa visszatérítést veszem figyelembe (amihez útvonal nyilvántartás sem kell), akkor majdnem koppra kijön a névérték a 48. hónap végére Tehát kamatostul sem fizettem többet és nem egyben az elején, hanem elnyújtva. És ugye a jelenérték számítást mindenki ismeri, ez valójában így tehát jóval kevesebb pénz
És akkor még - hangsúlyozom - csak az áfát vettem számításba, azt is csak 50%-kal, az egyéb költségek leírását meg a TAO-t még figyelembe sem vettem.Szóval ez a Maximum adózás miatt nyersz rajta egy keveset megállapítása a szerzőnek egszerűen nem igaz, nem tudja, hogy miről beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged