- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
timexxx
csendes tag
Pár napja használok egy ilyen telót- nos a kijelzője természetes fénynél nulla....max fényerőn látni valamit, de akkor ugyebár többet is eszik... max fényerőn 3-3,5 óra aktív kijelző a max amit ki lehet belőle hozni kb12 óra üzemidő mellett , - minimális wifi, mobilnet, böngészés (a cella és általános készenlét együtt olyan 60% ami szerintem katasztrofális...ja és 1 sim van csak benne!! )
Több helyen is olvastam hogy ips panel van a készülékben (pl gsmarena.com)... nos nem - sima lcd, ami szerintem rosszabb mint a tft... remélem nem írok hülyeséget..nem tudom mi a különbség de ezt valamiért gyengébb még a tft-nél is természetes fényben, tapasztalataim alapján.
Az 512 ram nagyon megakasztja a gépet....rakhattak volna bele 768-at v akár 1gb is...na mind1 ...kár érte mert a proci az príma.
Ha nagyon kukacoskodni akarok - még beleköthetnék a gps-be is...mert nehezen talál jelet (offline)....de ez már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest