Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki? Vettem ma egy RBM2-es telefont (u8230) és nem olvassa a SIM-en lévő névjegyeket. Már több kártyával is próbáltam de nem. Hálózat van lehet telefonálni, indítani is és fogadni is de amikor másolnám a számokat azt írja nincs rajta semmi. Más telefonok pedig látják. Nem értem. Ha valakinek lenne valamilyen ötlete kérem írja meg. Előre is köszi.

-
er2es
tag
Próbáltam A telenorba es nagyon jó telefon. (u8230) gyors es szép
Kar hogy nincs függetlenül..... -
A jobb oldali mobil már kapható nálunk 35k-ért előfizuval Red Bull Mobile-ként
-
Bounti
aktív tag
Kíváncsi lennék az Androidosra.... Remélem valaki szerez egyet, aztán odaadja tesztelésre a MA-nak.
-
kaller1
veterán
Akkor ezek elvileg az olcsóbb kategóriában indulnak?

-
A bal oldali kísértetiesen hasonlít a HTC Touch/Elf-re
De ez nem feltétlen baj, minél több a 'Droid, annál jobb. Pláne ha az Elf-fel ellentétben ennek kapacitív panelja lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Am. a 2. egész szép.