Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Lehet egyáltalán még Talkband 2 -t, vagy 3 -at kapni? Nem értem, hogy miért nem lett elég népszerű ez a kütyü ahhoz, hogy más normális gyártó is "ráizguljon". Lehet, hogy nagyon rétegtermék, de én egy-két év használat után is úgy érzem, hogy az ilyen karon -headsetes kütyüt nekem találták ki. Csak nem keresztben kettérepedt kijelzővel.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MaciLaci1970 #595 üzenetére
Na, ezt jó tudni!
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
MaciLaci1970 #592 üzenetére
Meghozta a postás, úgy tűnik más anyagból van, de méretre OK.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MaciLaci1970 #592 üzenetére
Mindenki nevében
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MaciLaci1970 #590 üzenetére
Linket tudsz esetleg adni?
-
MaciLaci1970
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat, akkor sajna ez van.....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MaciLaci1970 #582 üzenetére
De igen.
3 pár volt hozzá eredetileg, de persze más méret.
Kerestem mindenhol, de nem találtam, hogy hol lehetne venni/rendelni.
Próbáltam pár napra levenni róla, hátha visszanyeri az eredeti alakját, de sokat nem javult. -
MaciLaci1970
aktív tag
Sziasztok!
Nektek egy idő után nem "laposodik" el annyira a gumirésze, hogy nehézkes behelyezni a fülkagylóba?
Ezt a cserén kívül lehet valahogy orvosolni?Köszi: Laci
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet az óra kijezőjéről eltüntetni a hajszálkarcokat?
-
MaciLaci1970
aktív tag
Este feltöltöttem 100%-ra a saját kijelzője szerint, ezután újra csatlakoztam a telefonhoz, ekkor kicsit "megrettentem" mert rögtön 90%-ot mutatott csak a wear alkalmazás, majd jött a szunya....
Reggel kb. 9 órával később jött a pozitív meglepetés, mert - a folyamatos BT kapcsolat mellett is - ugyan úgy 90%-ot mutatott, mint este a lefekvéskor.
Köszi még 1x a tippet. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
MaciLaci1970 #575 üzenetére
Nem biztos, lehet, hogy csak beragadt egy értesítés.
Kapcsold ki és vissza, alkalmazást is állítsd le, majd indítsd újra. -
atomka78
aktív tag
Sziasztok. Az lenne a gondom,hogy mostanában két napot bír akksi, ugy hogy szinte párositva sincs. Csak a szinkronizáláshoz párosítom a telefonnal. pár hónapja még ennél legalább kétszer ennyit bírt.Mi lehet a gond?Köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
A B2-nek nem mindegy, hol fogom a kerékpár kormányát.
Rendesen fogva (egyenes kormány) méri a kerékpározási időt, de ha a kormányvég fogantyút használom, akkor nem
Direkt teszteltem most, odafelé csak a kormányt fogtam, 7 percet mért, visszafelé csak a fogantyút, nem mérte tovább, maradt a 7 perc. -
zeon.hu
nagyúr
Aki használja a Huawei Health-et és az új verzió "Hardveres korlátozás"-t jelez (sajnos sokaknál jelentkezik, még Huawei készülékeken is), az innen leszedhet egy korábbi verziót.
(Telepítés előtt törölni a másikat, gyorsítótár és adatok törlése, majd eltávolítás) -
andrys83
aktív tag
Hello a b2 milyen időjárást jelez?vagy honnan szedi az értesítést?mert a telefon teljesen mást mutat.
-
Pystyke
tag
De még mindig egyszerűbb
Szabvány szíjat rendelni,
mint termékspecifikusat...
Viszont ezzel
a réz, vagy rózsaarany színnel meg vagyok lőve...
A normál aranyszín az nem ilyen...
Még az aliexpress-es képeken is látszik...
Pedig olyan dögös arany, meg ezüst láncot találtam fekete kerámiabetétekkel... -
Pystyke
tag
Én ezüstöt akartam...
De csak ilyet találtam...
Már megszoktam...Lecseréltem a honor6-ot, egy 8-ra,
Azóta nincs baj a bluetooth-kapcsolattal..
Szerintem a teló volt a hibás...A magától lépked a menüben megmaradt...
A hangereje megfelelő...
Nem szoktam lehalkítani a zenét miatta...A híváslistához hozzáférést hiányolom belőle...
A gyorstárcsázó nagy ötlet... -
-
Somatom
veterán
Nem csak legális címem nincs, hanem valóban nincs olyan fizikai cím, amit biztonsággal megadhatnék. Nem értem, hogy miért olyan nehéz megérteniük az embereknek, hogy az élethez nincs feltétlenül szükség címekre. Azért írtam a Budapestet, mert most még tíz napig itt vagyok. Aztán passz. Nem is értem, hogy került képbe az internetes rendelés, amikor világosan leírtam a kritériumot: Budapest -> elmegy -> megvesz -> cserél -> ennyi. Sztem reális elképzelés egy kétmilliós főfaluban.
-
Somatom
veterán
Ehhez nem kell a Huawei. Teljesen szabványos csatlakozója van. A bőr szíjat a Mammut aljában levő órástól vettem, ő is rakta rá. Annak sincs köze a Huawei -hez. Króm színűt már kaptam volna, de feketét egyik órásnál sem találtam. Az ebay -t csak "végszükség" esetén használom, mert számomra túl bonyolult. Honnan akasszak le olyan luxus dolgokat, mint pl. egy lakcím? Még arra a kérdésre sem tudnék válaszolni, hogy melyik országban vagyok otthon.
-
Somatom
veterán
Tud vki rá Budapesten normális, fekete, fém szíjat? Sajnos, az összefoglalóban levő rendelős hamar odalett. Lecseréltettem, de csak bőrt kaptam, aminek a csatja (a tűje) mindenbe beleakad. Meg aztán nem vagyok én diszkós úrificsúr. Nálam a metál a nyerő.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Pystyke
tag
Pár nap tapasztalata B3-al...
Szabvány 16mm fémszíj jó hozzá,
Csak a színben passzoló
rózsaarany szíj nem létezik...
Viszont a férfiaknak is tetszik...Nagyon random mód kezeli az értesítéseket,
Nem is értem, hogy miért...
Sokat küzdök vele...
Óra ki-be kapcsol...Nagy okosság a
menüből elérhető 5 számos gyorstárcsázó,
De külön menüpontban
hívásnaplót is el tudnák képzelni...Két nap használat után volt, hogy
50%-ot mutatott...Elégedett vagyok, tetszik...
-
zeon.hu
nagyúr
A Wear alkalmazáshoz kisebb (10mb) frissítés érhető el, hibajavítások.
-
Somatom
veterán
Az alkalmazás jogosultságát nem akarom megvonni, mert akkor nem működnének megfelelően az értesítései. Az adatküldést pedig külön nem tudom megvonni. Hacsak a hálózati hozzáférését nem tiltom. De, addigra már elfogadtam a Huawei új ÁSZF -ét, és ez az, amit nem szeretnék. Tulképp mindegy, mert most a régi verzió is tökéletesen működik. Csak kíváncsi voltam arra, hogy abból melyik lehet az utolsó.
-
zeon.hu
nagyúr
Teljesen megértem:
Egyrészt az elnevezések is szörnyűek (jelenleg házikedvenc titulusom van), másrészt a magasabb rangokban túl sok az oda nem illő emberke.Esetleg keress rá itt a topikban a nevemre, pár frissítést képpel/leírással együtt tettem be, talán az segít megtalálni a megfelelő régi verziószámot.
-
Somatom
veterán
Az egy dolog, hogy az alkalmazás mihez kér hozzáférést, és egy másik az, hogy mit akar elküldeni a Huaweinek.
Köszönöm! Többen is üdvözöltek már reinkarnálódásom alkalmából, és nagyon jól esik. Csak miattatok, felhasználók miatt vagyok itt, a rangrendszer, meg a többi maszlag nem érdekel.
-
Somatom
veterán
Odalett a B2 -m szíja, úgyhogy egy ideig nem használtam. Közben telót is cseréltem. Szíjat is cseréltem. Letöltöttem a telóra a Wear -t, de ez vmi regisztrációt kért. Elolvastam, hogy mit is akar tulképp, aztán beintettem. Lóf.szt a se...be a Huaweinek! Felraktam az előző telómból származó wear -t. Melyik az utolsó verzió, amelyik még nem kéri a komplett névjegyzékemet, és híváslistámat?
-
zeon.hu
nagyúr
Médiaként kezeli az android a voip hívásokat.
Ha viberen bejövő hívásod van és kiveszed a Talkbandet a helyéről, tudsz rajta beszélni.
A gond az, hogy a BT engedélyeknél akkor válik csak aktívvá a médiaaudió, de ez automatikusan történik legalább.
Whatsapp-nál pedig meg kell nyomni a BT jelet a hívóképernyőn, de előtte legyen kivéve a Talkband a karpántból.
Messengert nem ismerem, de ott is hasonló lehet. -
Pystyke
tag
Kikapcsoltam...
Feloldás után ugyanúgy mászkál a menüben...
Talán a következő frissítésnél megoldják...
Az üzenetek átjönnek,
csak a hívást nem tudom felvenni...
De erről olvastam valamit, hogy
A vibert, meg messengert
alkalmazásként kezeli, nem hívásként...
Vagy valami ilyesmi, meg se lepődtem rajta... -
Pystyke
tag
Tegnaptól egy B3 büszke tulaja vagyok...
Eddig tetszik...
A gyorshívás funkciója kimondottan tetszik...
Ami idegesít, hogy
a kézmozdulatra felvinnaló kijelző utána
minden mozdulatra barangol a menüben...
A viber hívást ez se jelzi...Arany színü, barna bőr szíjjal...
Szabvány 16mm-es szabvány szíj stimmel rá... -
zeon.hu
nagyúr
Simán használható autóban.
Van topikja a B3-nak is, de nem pörög. Ha kérdésed lenne, írd ide nyugodtan. -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Van-e valami típushiba, betegség, agyrém, stb... - Nem tudunk ilyenről.
Megéri megvenni? - Egyre inkább, mert folyamatosan csökken az ára.
A B3-at ismeri valaki? - Igen, de sajnos az még drága, szolgáltatók tudtommal nem adják telefon mellé (akár ingyen, mint a B2-t).
Napfényben mennyire látszik a kijelző? - Nincs vele gondom, kerékpáron, napszemüvegben is látható.
Kiírja, hogy ki keres, és el is tudom utasítani? - Igen és igen.
Mennyire jó a füles hangminősége? - Közepesnél jobb.
Autóban használható? - Ezt nem értem.
Zenevezérlésre használható? - Nem.
A B2 ,és a B3 megjelenít értesítéseket? - Az értesítés tényét közli és a küldő nevét írja ki, de elolvasni az üzenetet nem lehet. Bármiről értesít, amit beállítasz neki. -
Pystyke
tag
A B2 ,és a B3 megjelenít értesítéseket?
Facebook, messenger, viber, wazze, tinder, baddoo, gmail, stb... -
Pystyke
tag
Sziasztok!
Óra vásárlás előtt állok...
Volt egy imádott Alcatel Watch-om, de előjött rajta típushibája,
Eltört a töltőkábel, alkatrész meg nincs hozzá, kuka...
Talkband B2-B3 is érdekel...
Van-e valami típushiba, betegség, agyrém, stb...
Megéri megvenni?
A B3-at ismeri valaki?
Napfényben mennyire látszik a kijelző?
Kiírja, hogy ki keres, és el is tudom utasítani?
Mennyire jó a füles hangminősége?
Autóban használható?
Zenevezérlésre használható?
(telefon léptetés, leállítás, indítás, hangerő szabályzás)
Válaszokat előre is köszönöm! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
MaciLaci1970 #518 üzenetére
Kösz, akkor csak nálam van hiba.
Nem izgat, de másoknak kellhet és akkor megoldást kellene keresni.Somatom:
-
zeon.hu
nagyúr
Frissítés óta másnál sem számolja a kalóriát?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
boogiemano #513 üzenetére
A kerékpározást is mutatja az alkalmazás?
-
boogiemano
tag
Valoban update. Igen a health az alapbol kellett neki, viszont nem mukodott
olvasva a play-en a hozzaszolasokat a problema mindenkinel jelentkezett.
huawei igen gyorsan javitotta a problemat, tegnap megjott a frissites wear es health-re es most mar mukodik a talkband b2 ujra es szamol mindent - eddig
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
boogiemano #511 üzenetére
Lehet, hogy kell hozzá a Huawei Healt, nálam ez mutatja az alvást, lépést (kerékpározást viszont nem, azt csak a B2-n látom).
Egyébként 3 napja jött egy hibajavító frissítés, nézz rá előbb.
Van amúgy egy decemberi mentésem, ha kell, átküldöm. -
zeon.hu
nagyúr
A Huawei wear alkalmazás frissítést kapott.
-
lejbi
tag
Próbáltam mindent (párosítás törlése, kikapcsolás, újrapárosítás, gyári visszaállítás, újrapárosítás), minden engedély megvan (bluetoth menüben is be van jelölve a névjegyzék hozzáférés), de mégsem írja ki a neveket.
Lehet nem szereti az android 6-ot. Talán lesz frissítés, és megoldódik.Még lehet megpróbálok egy régebbi wear alkalmazást feltenni -
lejbi
tag
Hello
telót cseréltem (LG G2, android 5; LG V10, android 6). Eddig minden jó volt, de most nem írja ki a nevet hívásoknál. Minden be van kapcsolva a wear programban, minden engedélyt megadtam az androidban, csináltam gyári visszaállítást is. A többi értesítés működik (gmail, viber, facebook, sms).
Valami ötlete van valakinek?
Köszi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Steelheart2 #502 üzenetére
A B2 frissítve volt?
Pár napja érkezett rá kisebb frissítés. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Steelheart2 #500 üzenetére
Hozzáfér a névjegyekhez a Huawei wear program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hamar megérkezett a TalkBand B1 Bluetooth headset és aktivitásmérő karperec fémházas folytatása, ami annyira szépen csillog a napfény alatt, hogy a kijelzőből semmi nem látszik.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest