- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Súlyos hibát javít az iOS 18.3.1
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A tokok után a bele való
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
128bit
tag
Sziasztok
Én pár napja rátiportam a B3 ra ,betonon szépen kijelzővel lefelé .....
Lemorzsolodott az lcd róla
Szerencsére működik ettől függetlenül ,használom headsetnek ,csak nem látom a dolgokat rajta .Láttam a ebayen kijelzőt hozzá [link] ,van valakinek infója ,tapasztalata ,h lehet erről leszedni a kijelzőt ??
Kösziiiii
(medence gépész) 06708810076
-
Somatom
veterán
Köszi! Közben kiderült, hogy az alap funkciók mennek a kliens nélkül is. Persze, azért jó lenne, ha működne.
Egyébként lehet magát a kütyüt resetelni? Van egy ismétlődő ébresztésem. De, közben töröltem az alkalmazás adatait, így onnan már nem tudom deaktiválni az ébresztést.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Qrva nagy mázlim volt. Kiderült, hogy az autómban esett le a karomról a kütyü.
Most próbálom beüzemelni az új telón, Pie alatt. A Huawei Wear -nek azt az utolsó verzióját használtam, amihez még nem kellett külön fiók regisztráció (15.0.2.305). Ezt a régi telómról átmentettem, de az újon a beállításoknál összeomlik. Az újabb verzió fut Pie alatt?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zeon.hu
nagyúr
-
Somatom
veterán
De jó neked! Nem vagyok különösebben árérzékeny, a B2 -t ismerve, nekem 30 -at is érne a kütyü, plusz jutalék. De, a kereső nekem csak Alis tippeket dob, hogy X és Y Dollár között kapható. Semmi konkrét bolt, amiben kifizetem és küldik. Ha bárki tud konkrétumot B5 -re, léccci, ne tartsa magában!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lejbi
tag
Hello
volt b2; b3 (arról váltottam). A b3 is megvan még (remélem nem sokáig
)
A színes kijelző gyönyörű, de sötétben nem nagyon veszi vissza a fényét (nincs bent automata fényerő szabályzás), kicsit erős a fénye. A hangminőség szerintem jobb. A b3-on állandóan maxra kellett tenni a hangerőt, ezen bekapcsolás óta jó. A névjegyek ugyanúgy megvannak, de van híváslista is, amiről direkt lehet hívni. Van külön értesítés "menü" is, ott lehet elolvasni utólagosan is őket. A pulzusmérést kipróbáltam, de az engem nem érdekel nagyon. A headset rész jobban kipattan a helyéről, könnyebb kivenni. Most be van kapcsolva a részletes alvásmonitorozás (REM fázist mér, légzésminőséget, ...), minden értesítés rámegy, s közbe telefonálok is róla, így kibírja a 3 napot. (majd kikapcsolom az alvásmonitorozást, úgy elvileg többet bír).
Ebayon szoktak lenni licites eladások, én is onnét vettem (Angliából).Ha van még kérdés, keress nyugodtan.
Üdv: Lejbi
-
lejbi
tag
Hello Mindenki
szert tettem 1 b5-re. Ha valakinek kell infó, keressen nyugodtan. (akár privátba is)
-
MaciLaci1970
aktív tag
Most van rá valami 48 órás akció az Aliexpress oldalán
-
Somatom
veterán
Köszi! Ezekre gondoltam, amikor azt írtam, hogy kevés helyen kapható. Legalábbis ahhoz képest, hogy egy ismert, régiófüggetlen, Huawei termékről van szó. Ha a B2 nem lett volna az akció által jóárasítva, akkor is n+1 helyről be lehetett szerezni. Beleéeve az olyan hazai boltokat, mint a MediaMarkt, E-Digital, amikben akár polcról is meg lehetett venni. Ehhez képest a B5 -öt négy hónappal a bejelentés után még vadászni kell.
-
zeon.hu
nagyúr
Ebay, olasz eladó
vagy
Aliexpress (eladott darabszám szerint keresve)#?*@&!
-
Somatom
veterán
Van valakinek infója a B5 -ről? Jópár hónapja bejelentették, de még most se nagyon lehet kapni.
-
Pystyke
tag
Urak!
B3-ra rá lehet operálni, hogy kezelni tudja a hívólistát?
(vissza tudjam hívni, aki keresett, stb...)Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
A VSD eddig sem működött a Talkband -del. Ha a Talkband audióátvitele aktív, akkor a VSD nem a teló mikrofonján, hanem a headseten keresztül várja az inputot. Az meg nem jön össze, mert a Talkband mikrofonja a tokban inaktív. Ezt úgy hidaltam át, hogy a VSD input figyelés idejére kikapcsoltattam a bluetooth -t, majd utána vissza és kényszerítettem az újrakapcsolódást. A bibi az, hogy ha a telón szűnik meg a BT, akkor ez a BT gomb később már nem tud magától visszacsatlakozni. Meg kell nyitni hozzá a kliensalkalmazását és abban kell manuálisan csatlakoztatni. Kicioccó butagomb.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Elég ostoba egy kütyü, de sikerült kibabrálnom vele. Alapértelmezetten gombnyomásra frissítteti a telóval a pozícióját, majd dob egy buboréküzenetet, hogy "Position success". Innentől síma ügy, csak meg kell adni a Robotban eseménynek és indulhat a VSD.
-
Somatom
veterán
"Egyébként milyen eseményt állítottál be a VSD indításához?
Kamera fókuszba kerül?"Bocs, ezen átsiklottam! Hirtelen ötlettől vezérelve, megnéztem, hogy mit reagál a telóm arra, ha "csak úgy" indítok a Talkbanden egy exponálást. Mivel nem volt hozzá rendelve alapértelmezés, ezért dobta az alkalmazásválasztót és a listában ott volt a VSD. Innentől bonyolódik a dolog, mert a Talkband egyben audió kapcsolat is, és a VSD innen várja az inputot. Szóval, a hangbevitel idejére ki/be kell kapcsolgatni a BT kapcsolatot. Három parancsot kellett hozzá összehangolnom, hogy Talkband -ről és telón érintés inputról is működjön. Most kinéztem a neten három rugóért egy BT exponáló gombot. Holnap megveszem, és kipróbálom azzal is. Ha működik, akkor problem solved, a többi már játék a Robottal (amit meg szeretünk
).
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Köszi!
Akkor ez felejtős. Ha van lehetőségem ránézni az órára, akkor az exponáló menüvel sem bonyolultabb indítani a VSD -s hangvezérlést. Autós üzemmódhoz pedig fogok rendelni egy valami ilyesmi bluetooth gombot.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ehhez nem kell Robot, csak B3. Lehet-e kimenő hívást indítani a B3 -mal kipattintás nélkül és ha igen, akkor hogyan? Ha megy csak hardvergombra, akkor jó. Ha viszont csak úgy, hogy a kijelzőn kiválasztok egy nevet és/vagy esetleg még ki is kell pattintani a fülest, akkor ugyanott tartunk, mint az exponálós módszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Jelentem, Talkband -ről indított fényképező exponálásra megy a Voice Speed Dial.
Sok értelme nincs, mert ehhez a Talkband -re kell nézni és akkor már megette a fene az egészet. De, működik. Jó lenne, ha inkább az utolsó szám hívására indulna a VSD, de az meg csak akkor működik, ha kipattintom a Talkbandet a házból. Amíg a házban van, addig hiába nyomkodom a bekapcsoló gombot, nem indul a hívás. Jó lenne tudni, hogy ez a B3 -nál is ugyanígy működik-e.
[ Szerkesztve ]
-
128bit
tag
Helló mindenki
Vettem egy talkband 3 at ,2 hetesen 22 ért.
Így már vállalható az ár. 😀
Fasza a cucc ,tényleg sokkal jobb a hang ,bt is messzebbre visz úgy veszem észre.Nyomkodom este és írok majd .
-
Somatom
veterán
válasz
PubliCat #632 üzenetére
Azt nekem gyaloglásként jegyzi. Felemeltem maximumra a napi "lépésnormát", mert már délben Winner voltam. Vágom én, hogy kemény dolog ez a kamionozás, meg is érdemlem a jutalom-tüzijátékot, csak azt nem értem, hogy akkor miért hízok?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Honnan tudja ez, hogy bringáztam? Két éve nem ültem bringán. Most tekertem egyet és mutatja. Besz..ás.
-
PubliCat
tag
sziasztok,
Tudtok ajánlani valami beszerzési helyet ami megbízhatüó is?
sajnos kifottt a termék, msot keürlt egy kezeim közé, nagyjából 1 hétre, és eléggé begyere kütyü
ÜDv.
"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
lejbi
tag
Hello
én is használtan vettem az ebayon. Nincs karc a kijelzőn. Egyszer megjelent egy vízszintes fehér pixelcsík a kijelzőn, de nem volt zavaró. Most vetem észre, hogy már eltűnt. Nekem kb 4 napot kibír 1 töltéssel.
Ha tudsz találni, szerintem megéri az árát 2x ezer pénzért.
-
128bit
tag
válasz
MaciLaci1970 #624 üzenetére
Persze ,a max hangerő kevés !
Ha nincs zaj ,vagy csak minimális akkor jo,de ha van valami menetzaj pl akkor már nem hallasz jol !(medence gépész) 06708810076
-
lejbi
tag
válasz
MaciLaci1970 #624 üzenetére
Hello
tudom, hogy azét is lehetett állítani. Szerintem a b3 hangosabban és tisztábban is szól.
-
MaciLaci1970
aktív tag
Szia!
Lehet félreértem, de a B2-es hangerejét is lehetséges bizonyos korlátok között változtatni.
Amennyiben lentről felfelé simítom a kijelzőt növeli ellenkező irányú mozgásnál csökkenti azt.
Persze ez csak egy bizonyos hangerő szintig lehetséges és nem tudom ez hány % lehet a B3-nak.Üdv: Laci
-
128bit
tag
Szia
Néztem ,h van már rajta Gorilla Glass védő üveg.
Neked van valami karc vagy hiba rajta?Hmm 2x pár ezret adnék érte,szerintem elkezdek vadászni egyet a világhálon
Nekem minap is nagyon halk volt vezetés közben a B2 ,Teherautoval mentem és alig halottam mit beszélnek ,nyomnom kellett a fulembe befelé a gépezetet
[ Szerkesztve ]
-
128bit
tag
Hivás minőségben ,erősségben jobb a b3 ?
Gondolkozom egy ideje b3 on ,de én munka közben mindig oda ütöm az orát,úgy néz ki ,h én nyaranta elfogyasztok egy b2 -töt
Sok lenne fél évente 30 ezerért headsettet venniAz elmúlt 2 évben vettem 3 B2 -öt mind használtan ,pár hetesen 12-15 ezerért,ennyi még bele fér
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Köszi!
Zeon.hu:
Tudod, hogy miért kérdeztem.Rootolt teló esetén itt a lehetőség parancsindításokra. Pl. felveszel egy "GPS be" névjegyet, bármilyen számmal. Indítod a hívást, a Robot azonosítja a számot, megszakítja a hívást és végrehajtja a GPS bekapcsolását.
-
-
lejbi
tag
Na akkor lássuk:
én az ebayon lőttem 19000 ft szállítással. Egy ideje már nézem. Ez fix áras volt (doboz nélkül, de 1 tartalék fülessel). A licitálósak felmennek 25000-30000-ig is. A régi még jó, de már 2 éves lessz, s csak 2-3 napot bír ki már.
Különbségek:
- szerinrem kényelmesebb a viselése, és jobban is néz ki (enyém aranyszínű+bőrszijjas kivitel).
- az értesítéseket (viber, sms, face,mail) el lehet olvasni a kijelzőn, nem kell egyszerre a telefon
- könyebb kivenni. A két gomb benyomása után egy kicsit kiemelkedik a helyéről
- 10 db telefonszámot tud tárolni, s hívni lehet direktbe róla
- magyar nyelvű a menü
- fitnessz részben van hegymászás is, de én csak a headset miatt használom
- alapkijelző alján mutatja a napi lépéseket
- a fényerőt nekem alapból szabályozza (van egy érzékelő a kijelzőbe)
- 4-5 napot is kibír a körülményektől függőenÉn már csak ezt venném, nem a másikat. De szerintem néhol el van rugaszkodva az ára (a jófogáson van 45000 és 98000 Ft ért is)
-
zeon.hu
nagyúr
Itt a B3 topik, bár gyakorlatilag mintha nem is lenne
Ha oda beteszed majd a leírást, ide jöhet linkelve.#?*@&!
-
lejbi
tag
Hello Mindenki
a jézuska hozott eby b3-at. Ha valakit érdekel, teszek fel ide (vagy privátba) esz saját leírást, véleményt róla.
-
Somatom
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
Sajnos nem látom, hogy lenne gyártó, aki erre haladna.
Pebble annyit tud, hogy értesítés esetén az óráról meg lehet nyitni az alkalmazást, ha azon akarod olvasni vagy nem elég az előre megírt (beépített vagy általad felvitt) rövid válasz.
A Talkband is csak fényképezni és telefont megkeresni tud.#?*@&!
-
akaido
addikt
Üdv!
Így utólag több hónap távlatából is köszöntem szépen a tippet amit így közkinccsé tettél, mert nekem segített a Huawei Wear e régebbi verzióra való visszaállás.
Egy P8 és egy Talk Band 2 sikeres párosítása és reggelés után a későőbiek folyamán EMUI frissítése után a korábbi regisztrációs adatokat nem fogadta el a Wear szoft.
Visszaolvasva a fórumba már Somatom kollégának is volt hasonló baja, és az általad javasolt 15.02.305-ös verzió regisztráció kérése nélkül simám működik, szóval köcce szépen!Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamar megérkezett a TalkBand B1 Bluetooth headset és aktivitásmérő karperec fémházas folytatása, ami annyira szépen csillog a napfény alatt, hogy a kijelzőből semmi nem látszik.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest