Huawei TalkBand B2 - visszabeszél

Bevezető és tartozékok

Dr. Kind továbbra is büszkén viseli kerek előlapos, Android Wear alapú okosóráját, Bog állandóan hordja és futásnál különös hasznát veszi sportórájának, Legendd hagyományos, elegáns órát visel, de van belépőszintű aktivitásmérője, én pedig néha felpattintom az értesítési funkciókkal is bíró klasszikus óralapos szerkentyűmet.

A Huawei TalkBand B2 minőségi előrelépés anyaghasználat tekintetében
[+]

Ebből is látszik, hogy két óraszíj közé sokféle készülék rakható, számos igénynek és elvárásnak megfelelve, tavaly a Huawei pedig még egy lapáttal rátett a dologra, a TalkBand B1 ugyanis nem csak apró kijelzős aktivitásmérő, hanem a tokjából előkapható és a fülbe helyezhető Bluetooth headset volt, mindjárt egy másik termékkategória vásárlórétegének is imponálva.

A Huawei TalkBand B2 méretes csomagolást kapott
[+]

A TalkBand B2 az előd után mindössze néhány hónappal máris felbukkant szerkesztőségünkben, és azonnal észrevettük, hogy a hagyományos műanyag-szilikon kombinációból fém-bőr kialakításra váltott a gyártó, prémium érzést kölcsönözve hibrid készülékének, aranyszínű kivitelben mindenképpen. Az ezüst és a fekete változat mintázott műanyag szíjat kapott (amitől az utóbbi sportosabban néz ki), de a szíjak cserélhetők is, amivel ízlés szerinti kombinációk hozhatók össze.

A Huawei TalkBand B2 bőr és műanyag szíjjal is megrendelhető
[+]

Érdekes és már elsőre megkérdőjelezhető változás, hogy a négyzetesebbre zsugorodott, fehér fényű kijelző és az egész előlap háttere igencsak csillogós lett, ami egyébként jól áll a készüléknek, azonban az első viseléskor hamar bebizonyosodott, amitől tartottunk: a napfény alatt a magas fényvisszaverődés miatt a megjelenítőből semmit nem látni. A doboz egy méretes és puha óratartót rejt átlátszó fedele alatt, amelynek hasában bújik meg a microUSB kábel, a két alternatív méretű gumiharang és egy műanyag szíj, hogy mindjárt lecserélhesse a mellékelt darabot a felhasználó, ha úgy tartja kedve. Némi leírás és egy apró kulcstartó pánt is került a csomagolásba.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés