- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
justmemory #22 üzenetére
A 4 kg csonttömeg nem mért adat. Én írtam becslésként a kütyü által közölt testtömegből számítva. Csak a zsír, és az izom volt megadva, a 4 kg csontozat meg csak egy maradt érték... És akkor még nem beszéltünk a vízről, a belső szervekről (mivel ezek ugye egyike sem tartozik a fenti kategóriákba). De a 37+ kiló izom amúgy se igaz, mert a legjobb esetben is 30% körül van a nők izomzata komplett testtömegre kivetítve (feltéve hogy nem tesztózik rá valaki
).
-
Apollyon
Korrektor
Konkrétan a komplett testtömegen kívül elég esélyes, hogy a többi adat röhejes.
Mondjuk nem láttam rólad még képet, de így bélyegkép alapján szerintem is túllőtte a zsírt. De leginkább az izmokat. Ha a tested túlnyomó része izom lenne (37,5 kg), akkor egy heti 3-4x aerob edzés és vízhajtás után mehetnél versenyezni, tuti első lennél. Ha meg nem is vagy magas, egy 10 kiló körüli csonttömeg azért elkéne.
Nem szeretném a cikkedet diszkreditálni, csak ezeknek a kütyüknek a mért értékei kissé messze vannak a valóságtól. A testzsír %-ot viszont inkább a tükörben tudod megbecsülni. [link] -
Apollyon
Korrektor
Ha kerekítve 55 kiló vagy, 37,5 kiló izom van rajtad a gép szerint, a testtömeged egynegyede meg zsír (~13,75 kg) akkor csak ~4 kiló a csontozatod?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei mérlege valami elképesztően szép, igen okos és még az ára is roppant kedvező. Bár egyes termékekkel ellentétben orvosi hitelesítéssel nem rendelkezik, viszonylag precíznek is tűnik. Pedig nagyon szerettük volna, ha téved.
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest