- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
beyruth82 #146 üzenetére
Mindent a leírt lépések szerint csináltam! (Nem a BT menüvel kezdtem - de nem is "párosodik" vele, szerintem kell hozzá az app'!)
Mindkét app látja az eszközt... De időtúllépés van. A mérleg mér, rövid ideig BT ikon van rajta de kialszik / leáll.
Persze majd kipróbálom amit írtál de sok reményt nem fűzök hozzá / Huawei 'phone -
Blizzardking
őstag
-
bencze
senior tag
válasz
beyruth82 #102 üzenetére
Nem figyelsz, amint többször említettem nem a tömeggel van a gond azt nehéz elrontani, de a testzsírszázalék nem változik több %-ot egy napon belül, és semmi sem indokolja, hogy egyik mérleg mond 9-et a másik 7-et a harmadik 17-et amikor elvileg ugyanazt a módszert használják. Valószínűleg valamit mérnek aminek van minimális köze a dolghoz és azt alapul véve aztán sok statisztikai adat alapján próbálnak kimatekolni, kiötletelni valamit, ami ezek után hasraütésszerű eredmény lesz.
Jó példa, hogy sok ilyen eszköznek van sportoló módja amire állítva mondjuk megfelezi a kimutatott testzsírszázalékot. Ez máris mutatja mekkora hibahatárral dolgoznak (100%)
A wifis, appos szinkronizáció azt tényleg megspórolja, hogy reggelente nem kellene beírjam az excelbe a következő sorba a tömeget hírolvasás közben, de azt hiszem a hozzáadott érték valahol itt áll meg. -
bencze
senior tag
válasz
beyruth82 #90 üzenetére
És mégsem. Általánosan ismert tény, úgy értem bizonyított, amit olyanok is megerősítettek akik használták (amatőr reviewk), hogy nagyon pontatlan a zsír stb szint mérésében. Néztem sok tesztet mert érdekelt, hidd el szeretném ha lenne egyszerű módszer, de az adott értékek NAGYON eltérőek. Vagyis használhatatlan csak jópofa mint az esztétikai feature-ok.
Ha jók lennének nem javasolná kb mindenki a kalipert, pedig azzal aztán tényleg félre lehet mérni.
A többi csak 4 alapművelet, oké, azt elhiszem, hogy jó eséllyel rendesen elvégzi, mondjuk egy bmi-nek pont annyi is a haszna.
A fent említett Omront is néztem aminek kézi szenzora is van (ezek csak a láb zsírtartalmát nézik gyakorlatilag és onnan próbálnak becsülni), a tényleg kigyúrt tényleg sportos csávónak az mutatott 17%-ot miközben tuti 10 alatt van. Szóval ennyire használhatók... :/ -
Fryskitt
addikt
válasz
beyruth82 #85 üzenetére
Az adatok menthetősége manapság alap. Ha valami ezt nem tudja, nekem nem is létezik. Ahogy akkor ez a cucc sem. Ennyi.
És szerintem nagyon gáz a súlyomat kirakni a netre. De elkezdek fejleszteni egy végterméket analizáló WC-t istenuccse, és megoszthatóvá teszem azt is (aminek amúgy pl orvosilag lenne értelme(!), de persze nem a Facebookra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest