Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
oimuka
tag
Sziasztok! A probléma a következő. Egyik ismerősömnek van Huawei p9 lite telefonja, esténként skype-on szoktunk beszélgetni. Én általában gépről írok neki. A skype állandóan fut a telefonján, viszont hiába írok , nem jelzi ki neki, csak miután megnyitja a skype-ot. Nálam úgy jelenik meg, hogy írok pár sort és kb 2-3 másodperc múlva elkezd forogni egy kis karika az üzenet mellett, ami azt jelenti, hogy az illető nincs online, pedig állandóan be van jelentkezve. Beszélni tudunk órákat, nem szakad meg, tehát ilyen probléma kizárva. Amikor csak chatelünk, 2-3 percenként úgy jelenik meg nálam, hogy nincs bejelentkezve, és amit írtam, csak akkor látja, amikor újra "bejelentkezett". Én gépről tudok neki fájlokat küldeni, ő viszont nem. Hiába próbál küldeni valamit, nálam nem jelez semmit. Szinte holtbiztos, hogy a hiba a telefon számlájára írható, mert senki mással nincs ilyen probléma. Amit már próbáltunk, mindketten újratelepítettük a skype-ot, de semmi változás. Ma reggel is láttam, hogy online van, írtam neki pár sort, és abban a pillanatban offline állapotba került, pedig be van jelentkezve. Mi lehet a gond? Tapasztalt még valaki hasonlót?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest