-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
sniper112 #8123 üzenetére
#8123) sniper112
A 21-es az a dualos
a Singlere a másikat kell letölteni Az L01 egyest kell letölteni..
Ha már ajánlgatok akkor pontosan írd le mert valaki bootloopot csinál ha felkeveri a kettőt... És nézd meg a lineket mert ha azt felteszi akkor lesz neki egy könyv nehezék
(#8122) winben
Igen ott vannak de azt felne tedd mert C185 és nem C432
Ha dualos vagy
Akkor ezek HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU)
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
Ha single akkor ezek
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU) a Lerás L21C432B161 van de az is lesz.
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
Tesztelve mind kettő...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8003 üzenetére
Az eltávolítás se minden esetben a teljes app eltávolítását takarja, lehet, hogy csak a frissítését.
(#8002) Diabo6
A bootloader nem ugrik, (de ha még is kinyitni ki lehet ha kell és meg van a kód) a root az igen ugrik de nem ajánlom a ROOT-toltra rátenni előtte törölni a ROOT-ot egy FR-rel..
-
bubus66
nagyúr
Cxx x az ugyan az mint a L21-nél Persze külföldön lehet más még ami szolgáltatós..
Itt tudod megnézni..
L31CxxxBxxx
ID (Cxxx) = Region/Operator | custom.bin (content)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL -
bubus66
nagyúr
Ez a teszt úgy komolytalan teszt szerintem vagy a szervezés egy nagy NULLA!!!!
(#7932) Diabo6
Mondjuk a sajátomból nem tudtam kiszedni de szétszedtem neked egy rom-ot
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Meg kérek mindenkit, (mert kaptam egy privátot) hogy a 6.0-ra NE TELEPÍTSE FEL A ROLLBACK-et mert bootloop lesz a vége..
Ezért kell a bootloader nyitó kódot lekérni, mert, ha az nincs akkor nagy valószínűséggel szerviz a vége
-
bubus66
nagyúr
(#7864) winben
Nem fogod tudni téglásítani (max bootloop lesz de arra meg ott a RollBack), és ha nem teszik akkor vissza is tudsz állni..
(#7863) Toby0501
Ezt inkább hagyjuk, mert amit itt művelt a Huawei Mobile ezzel a beta tesztel kapcsolatba az egyenlő a NULLÁVAL!!!!!
Különben meg 3 telefon szervizbe kötött ki a beta teszt miatt, tehát ha valamiben nem vagy biztos, akkor inkább nem írd meg.. Igaz a szerviz hozzá állása is egy nagy Nulla volt, 1,5 napos melóval sikerült visszatenni 2 telefont, a 3.-nak már könnyű volt, mert kint volt addigra a RollBack. Futottunk vagy 3 kört mire meg lett érteve, hogy ez a beta teszten vett részt telefonok, mert a szerviz semmit se tudott róla, megakarták vonni a garanciát.
Szégyen, hogy a RollBack-ért is megkellet fenyegetni őket..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7837 üzenetére
De szerintem is feleséges mert itt sokaknak semmi nem tetszik (kinek nem inge nem veszi fel).
Már alig várom a júniust, aztán húzok innen, sokak örömére..
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #7788 üzenetére
Nem másik teloét teszik oda mert a tesztben az L01 is részt vett
Látod, hogy nem ugyan az
Kártyafüggetlen Huawei P9 Plus (VIE-L09) vagy P9 Lite (VNS-L01, VNS-L21 - single SIM, dual SIM) telefonod van? Akkor teszteld az elsők között az új Android 7.0, valamint EMUI 5.0 frissítések béta verzióját! Töltsd le a BETA Friendly User Test alkalmazást, csatlakozz programunkhoz január 20-ig, hogy Te lehess a 3 szerencsés nyertesünk egyike, akik egy-egy exkluzív Huawei ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrbarbrady #7660 üzenetére
Igen a szolgáltatósok mind egy SIM-sek..
-
bubus66
nagyúr
válasz
hajraolaj1 #7657 üzenetére
A telenorost csak oeminf cserével lehet le cserélni. Vagy a fastboot módszerrel
-
bubus66
nagyúr
Szia nekem az a véleményem hogy ez a FUT szar is tesztelése, (ez keveri itt szart) alatt van mert a P8 Ltenél e-mailban jelentkeztél, és emailban is küldted el az észrevételeket. Akinek el fogadták annak a válasz e-mailban benne volt a link azzal elogadtad, és már küldte is a telefonra a letöltés..
A HuaweiMobile ügyfélszolgálat meg csak a cpoy/paste ismeri. Én már belefáradtam, hogy írogassak nekik.
-
bubus66
nagyúr
Na írtam a Huawei ügyfélszolgálatnak a RollBack-el kapcsolatba azt írták, hogy nincsen.
Vissza írtam nekik gondoltam, hogy nincsen akkor nem kértem volna, majd hivatkozik a szabályzat 3.4 pontjára.
Én meg a Január 25-ére mondom az is benne volta szabályzatba és még a dualosoknak semmit se kaptak..
Erről ennyit (kell figyelni a spanyol vagy a német huawi oldalt) ott hátha fel bukkan egy rollback
-
bubus66
nagyúr
Szia
Hát igen ebbe minden ki beleszalad aki BL-nyit, de oeminf+ rom felrakása után eltűnik.
(#7457) szende_robi
Szia
Bocs láttam már válaszoltál. elméletileg az oemifet mikor cseréltem nem kellett vissza tennem a sotck recoveryt mert mikor a jelszót kéri, és újra indítom akkor fel flasheli a ROM-ot és utána amikor FR csinálok (kell is) Akkor már a stock recovery fogad.
(#7454) Toby0501
Én például nem azért léptem vissza mert hibákat kell jelenteni, hanem teljesen más okból..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #7417 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy a beta 7.0 fel menne a TWRP pedig az lenne a Jó mert nekem van TWRP-s mentésem a stock B131 és B161-ről..
Legalább is egyenlőre én kipróbáltam ma de a TWRP nem települ a betara, igaz fél napomba tellett de megoldottam, de az a módszert azért nem írom le mert nem szeretnék könyvnehezékeket gyártani.. Direkt ez miatt kértem el a beta update.zip-et..
a fastbootal fel kell flahselni a B130 vagy a B131-et és úgy megpróbálni az oeminf cserét, de így sincs rá biztosíték..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #7409 üzenetére
A TWRP hogyan megy fel a Betara próbáltad?
(#7411) zolka1977
Igen mert a vissza állni nem lehet a 6.0 dload mappából. Csak fastboot módszerrel, de ott is rizikós, mivel a 7.0 ban nincs cust.img helyette vendor.img van.. Én ezt ajánlanám, megpróbálni, és ha feltelpült akkor utána nyomni neki egy FR-t
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #7347 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #7344 üzenetére
Úgy veszel részt benne, hogy e-mailban el küldöd nekik a hiba észrevételeidet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7335 üzenetére
Mondtam neked, hogy 24 óra múlva ha jelszót cseréltél menni fog.
-
bubus66
nagyúr
Nem olvastad el a szabályzatozott ejnye bejnye..
4.1. A Programban a készüléktípusonként legaktívabb beszámolót beküldő egy-egy, azaz
összesen 3, vagyis három Tag fejenként az alábbi nyereményben részesül:
1 db Bluetooth speaker,
1 db power bank.
(a továbbiakban: ”Nyeremény”)
A legaktívabb 3, azaz Tag-ot a beszámoló részletessége alapján határozza meg a Huawei 2017.
február 10. napján.
4.2. A Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre nem váltható. Egy beszámolót beküldött
Tag a Program teljes időtartama legfeljebb 1 db nyereményre lehet jogosult.
4.3. Lebonyolító a nyertes Tagokat legkésőbb 2017. február 13. napján értesíti a Tag jelentkezésekor
megadott e-mail címen (”Értesítés”). A nyertes Tag a fut.hu@huawei.com e-mail címen köteles
az Értesítés kézhezvételét követő 3 (három) munkanapon belül visszaigazolni az Értesítést,
valamint a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges személyes adatait (teljes név, magyarországi
kézbesítési cím, születési dátum) pontosan megadni. Amennyiben a nyertes Tag a fenti határidőn
belül az Értesítést nem igazolja vissza vagy a Nyeremény kézbesítéséhez szükséges adatait
nem adja meg, úgy a Szervező a Tangnak a Programba való jelentkezésekor megadott címére
kísérli meg kézbesíteni a Nyereményt. -
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #7297 üzenetére
Arra nincs mert az L01-es
(#7295) jatszo
Szerintem e-mailon kell majd beküldeni, nem is tudom miért így csinálták, miért nem úgy mint anno a P8 Litenél
Leírták, mivel hogyan kell jelentkezni. el küldted e-mailba, ha elfogadták akkor küldtek egy pdf fejlécet kitöltötted, Név stb, meg a hibák leírása és vissza küldted nekik ennyi volt. -
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #7281 üzenetére
Írj a Huaweinek ez jól sikerült..... Nézd meg a Belső tárhely HwOUC mappa azon belül 69803 (ez singele-é) de valami ehhez hasonlónak kell lenni, hogy nem sérült-e az update.zip a másik nem kell neked, meg hogy a letöltött update.zip 1.3 Gb körül kell hogy legyen.
(#7283) juhasz22
Ha visszavonták és Ő már letölt attól még neki ugyan úgy kellene tudni telepíteni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Peterking #7244 üzenetére
(#7244) Peterking
Pedig én is kiléptem, mert nem sok értelmét látom.. Kezdődik úgy mint anno a P8 litenél.. Pedig tegnap el fogadták a singlemet is de ma reggel elálltam a tesztől
(#7242) Diabo6
Pedig úgy volt, hogy a Single nem kapja meg írogattam nekik mikor nálatok betellett a jelentkezés a legutolsó levelembe megfenyegettem őket FV-vel és lás csodát a Single elindult..
A Frissítés a Beállítások/Frissítés menü alatt kell megnézni mert nem jelez semmi pedig azt mondták. (ez se jött össze)
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7222 üzenetére
Igen nem mint ha annak szerepe lenne, hogy 6 vagy 7. De annak műkődni-e kell
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #7194 üzenetére
Igen ez igaz
Mindenki aki telepíti a 7.0 a BIZTONSÁG KEDVÉÉRT Kérje le a bootloader nyitó kódott mert ha bármilyen gubanc elő fordul pl bootloop akkor nem lehet a fasboot móddal visszatérni
Segíteni tudok lekérni
ezeket kérem
Az IMEI-t a S/N és a Product Kódot Tárcsázóba beütőd (*#*#1357946#*#*)valamint a modell számot küldje el.
A Legfontosabb a PID
ez ami a képen van
játszó Mindy-Lee
ezt próbáljátok meg
Fejlesztői menüpont alatt az OEM feloldása engedélyezése és az USB hibakeresést.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Toby0501 #7172 üzenetére
Persze, hogy nem fog olvasni főleg ha nincs is itt regisztrálva..
Nem kioktatásnak szántam de ha te annak veszed ám legyen..
Én biztos, hogy csinálok FR mert szoktam..
Mondjuk elég sokat irtogattam a FB de ahogy észre vettem volt is értelme, főleg a privát levelezéssel..
Azt is tudom és látom, hogy kik regisztráltak, és azt is nagyjából sejteni fogom, hogy a 200 hányan küldenek be értelmes tesztet..
(#7173) ORCA58
Letöltöd, és mikor végez akkor lesz egy feluróablak amiben lesz két sor
Telepítés később vagy valami ilyesmi erre rányomsz és akkor csak akkor fogja telepíteni mikor legközelebb elindítod a frissítést.
(#7175) szende_robi
Köszi.Így van van előtte akkor elég csak a wipe cache és kész szerinte. Mondjuk erre nem emlékszem, hogy lett volna a P8 litenél anno..
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Toby0501 #7166 üzenetére
Érdemes lenne olvasnod egy kicsit
Többen vannak itt újak, főverzió váltás után csináljatok FR-t, mert e nélkül eddig szinte mindenkinek rendellenesen működött a teló!
Neked nem kötelező.. Különben meg nem az első főverziót teszem fel tehát tudom..
(#7167) szende_robi
Igen én kiírtam, hogy aki teheti az mentse le a kódot mert ha bootlop beüt a fastbootba akkor is belehet lépni és ki lehet nyitni a BL-t Különben meg ha OTA-n frissíti le én tegnap próbáltam pont valami oknál fogva vissza zárja.
Beszéltem Cunaja-val.
Köszi, hogy szóltál..
(#7165) petya220
A Rollback az mindig a 3 gombossal működött lehet ha lesz akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged