- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
jacksonfive #2803 üzenetére
Met így van beállítva Gmail alkalmazása. Állítsd be az appban Beállítások/fiókod/A bejövő üzenetek.../Értesítés minden üzenet esetén
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #2543 üzenetére
Szerinted lesz P8 Lite-ra 7-es, és akkor P9 Lite-ra majd 8-as is?
Ez elég jól hangzik.porterocka
könnten - tehát megkaphatják, képesek megkapni. Mivel utóbbi több telóra is igaz, nyilván ez itt egyfajta esélyt, nyilván nagy esélyt jelent. Probably, mondaná a francia.
De igen, a lényeg, hogy ezek megkapják, lista meg még nincs. Erről szól a cikk.
-
gianone
őstag
Vicces, mert olaszoknál akció nélkül 77500 Ft a 3 GB-os EU-s, gyári garival, nem a sarki GSM-nél.
-
gianone
őstag
Max. konyhanyelven kell, és remek magyar leírások is vannak. Nem igényel többet, mint egy sima külföldi rendelés. Nulla nyelvtudással én annak se mernék nekiállni, ezt viszont elismerem.Pl. átváltások miatt.
Nagyon sok kedvezmény is csak Paypalra jár. Sok oldalon magyar kártyával nem is lehet vásárolni neten, de Paypallal igen. Pl. görögöknél.De kínai cuccokban Alin szinte minden megvan, és az is teljesen biztonságos. Mármint maga az oldal, nem az eladók. De ők nem tudnak lerántani, mert Alin keresztül fizetsz.
-
gianone
őstag
Kevesen tudják, de a kelet-európaiaknak állja paypal a visszaposta költségét, bármilyen okból. Mondjuk ez Kínába annyira nem érdekes, de EU-ba igen.
Paypal meg csak egy fiók.
Nekem egy Nillkin tök új rekordként 10 nap alatt jött meg Ebayről. És ahogy az értékeléseket olvastam, nem voltam vele egyedül.
Ő volt az, érdemes majd figyelni, mit árul.
[link]Persze mázlim is lehetett. Mondjuk volt, hogy ennél olcsóbban fóliát is küldtek mellé, de az lassabb volt.
Ha valaki meg egyáltalán nem akar paypalozni, ott van Ali.
-
gianone
őstag
Bár igazából nem értem a problémát, mert a kezdőképernyőn az ikonok és a rejtett alkalmazások kiadják együtt drawert, de ha valaki nagyon akarja, mert amnéziás, kiteszi a Beállítások/Alkalmazások parancsikonját kezdőképernyőre. Mondjuk ez lista, és nem ikonos, viszont több mindent lehet benne csinálni.
Vezeték nélküli képernyőt próbáltátok?
-
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1676 üzenetére
Biztos, hogy van ennél olcsóbb is, de nem vagyok ráállva a kérdésre, és nem is ismerem a kinti boltokat különösebben, de Amazon a tuti. Már ha van ilyen a kereskedelemben. Mondjuk itt is érdemes akcióra várni.
És remélem, ez a Libero No Brand a kártyafüggetlen olaszul.
-
gianone
őstag
Olasz Amazonon magyar ÁFA-val, szállítással tokkal vonóval 268,32 euró (euróban fizetve, nem szabad forintban bankod váltsa), 83500 Ft kb. Van ennél olcsóbb ajánlat is még itt is, ami nem is számol fel magyar ÁFA-t, de "megbízható"-t kerestél.
Ha lenne kint span, akkor 250 volna.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #1631 üzenetére
Csak hogy tudjatok követni.
Minden guglizás nélkül a legismertebb helyről:
Pl. német Amazonon minden akció nélkül közvetlenül Amazontól, nem másik árustól, Magyarországra szállítva 295 euró (92000), ha valaki át tudja venni kint akkor csak 269, azaz 83400 forint. És ebben semmilyen kupon vagy kedvezmény nincs, amiket Amazon rendszeresen küld, vagy tart akciós napokat, nyilván akkor kell venni.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1628 üzenetére
De ha nem ért hozzá, és elküldöd az Alira, nem fog EU-s 3 GB-osat keresni. Lehet, nem is tudja, hogy van.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1626 üzenetére
De miért "Ali"-n, mikor van az EU-ban is?
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #1539 üzenetére
Nekem a Google+ még soha semelyik telómon nem maradt fent, és nem okozott problémát. Viszont Google Alkalmazást tényleg nem tiltottam le még, abból az egyszerű okból kifolyólag, mert használom. Még a kártyákat is. Letilthatja, ha meg valami gubanc van, visszarakja. Egy próbát megér, ha nagyon idegesíti, hogy mindig rátapiz. Amúgy pl. nekem Lollipopon olyan volt, hogy Gugli Billt tiltottam le, és Smart Lock beállításokba belépve omlott össze, ha engedélyeztem, nem. Szóval ilyen van, de szerintem ez bug, nem feature.
batai15
Elhiszem, hogy lehet köze hozzá, csak nem azt írtam.
-
gianone
őstag
Nem tudom, ez mennyire jó ár, de Edigitalban 76491 Ft kuponnal. HUAWEI15
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest