- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
-
Johannusk
kezdő
Bootloader nyitással a gari meg marad... Az előző huawei készülékemet is úgy javították, mikor elment benne a wifi meg a bt....
Stock recoveryt honnan? A másik telót progival rootoltam, majd elmentettem a recoveryt... Így azt simán vissza flashaltem..., de ennél csak úgy tudok rootolni, hogy twrp fel... -
Tigi
őstag
& Feri1977
Mivel csak néha csinálja és egyébként se piszkálom egész nap a telefont, így nem nagyon idegesít.
Ilyen használat mellett négy napig is bírja az akksi és ettől a kis hibájától eltekintve ezt a céges telómat szeretem eddig a legjobban.
Factory Reset-et talán majd, ha más baja is lesz, akkor fogom megcsinálni, most szépen be van lakva oszt kész.
Azért köszi a tippet.
üdv. -
Gyb001
senior tag
Ez sem hozta rendbe teljesen a dolgokat. De sikerült megoldani
Vissza kell flashelni a gyári recovery-t. (Nem a recovery2-t) Abban nyomni egy factory resetet + cache törlést. Majd mehet vissza a twrp, abban a data partíciót átformázod ext4-re majd vissza f2fs-re, és a system partíciót is törlöd. Majd mehet vissza a backupod.
Így megoldódtak az anomáliák
(nincs hang, semmi videót nem játszik le, nfc kikapcsolhatatlan...)
-
-
mizoli
addikt
http://opengapps.org
Ezt szoktam használni. -
donnie.d
aktív tag
Félreértelmezted, amit írtak.
Az általuk adott linkre menj fel, s keress rá a telefonodra. A zárójelben annyit említenek, hogy a név helyett a modellt írd be, s példának hozza a Mate9-et, aminek MTH a modell. Nálunk pedig PRA, de erre semmit nem hoz be az oldal, szóval letölteni se tudunk semmit. -
Gyb001
senior tag
Válaszoltak is
. Dear Customer,Thank you for contacting Huawei Support.
We are pleased to assist you regard your requirement about the open source code, you can visit our official website, http://consumer.huawei.com/en/opensource/: select the product model (such as Mate9 with model name MHA) and download the open source.
If you have any further concern, feel free to contact us. We will be happy to assist you further also.
Once again thank you for contacting Huawei Customer care device.
Best Regards.
Huawei Device Customer Care TeamEzek szerint mate9 romok is jók lehetnek nekünk. Még egy hétig nem nyitókörben bootloadert, majd utána kipróbálom
-
papirzsepi93
tag
Egyelőre romolásra nem sok lehetőséget találtam, de ha te találsz valami izgalmasat érdekelne még ha csak privátban is. A lineage rom engem is érdekelne.
Egyébként pedig az előttem szólót megerősíteni tudom ugyanaz a két telefon sőt nekem p8 lite 2017es van és ugyanúgy pra-lx1 a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Óra topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest