- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldhissla565
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!
Sikerült megcsinálni a telómat
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
MK VII #16999 üzenetére
Szia!
Korábban is keresgettem a fórumon a témában, de most is próbálgattam.
A rollback végig ment, de a build továbbra is maradt NRD90M test-keys.
A kérdésem az , ha erre ráteszek egy full 6-os romot (c150-et, mint, ami eredetileg volt), akkor visszaáll c150-re a teló vagy kuka lesz? Az egyszerűbb megoldásnak tűnne, ha működne.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy én hülye a P9-emet C150B361-ről frissítettem B364-re. A telóra telepített firmware findert használtam proxyval. Az eredmény az NRD90M test-keys lett.
Ennek ellenére a build működőképes, semmi hibát nem tapasztaltam a bajom az, hogy így elestem a későbbi frissítésektől.
Időközben IMEI alapján ellenőriztem, hogy már engedélyezve lett a B364 a telómra, persze nem sikerült telepítenem firmware finderrel, ugyanez igaz a korábbi b361-re is, telepítéskor hibának azt írja ki, hogy nem találja a telepítőfájlokat, holott le vannak töltve a telóra a storage/dload mappába.
Próbáltam a hivatalos c900b300 rollbacket azt telepíti 3gombossal, de ennek ellenére nem változik semmi, továbbra is az NRD90M romon maradok.
Bárki tud adni tanácsot? C432-re átállós leírás alapján C432re átállás megoldás lehet?
Előre is köszönöm!
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Firmware finderen megjelent C150-re (Telekom) a B364, ami nagyjából a C432B383 Telekomos verziója lehet (energia fogyasztás optimalizáció a legfontosabb javítás).
Nem tudom telepíteni.
Ha proxyval ráküldöm a frissítőre, telepítés előtt hitelesítési hibát ír ki mind a full, mind az OTA verzió.
3 gombossal pedig 5%-nál leáll a telepítés. Az update.zip. tartalmával kezdeném a frissítést.
Valakinek van valami tanácsa a telepítést illetően?
Illetve van egy harmadik zip. file, ami nem tartalmaz update.app. mappát. Azt hogy telepítem? Ebben a mappában van a hw_init.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos rom esetén tudtok valamit arra, hogyan lehet manuálisan megoldani a B360 frissítést Custom váltás nélkül? Csak nem akar megjönni és kezdem elveszteni a türelmem.. egyszerűbb lenne áttérni mégis C432-re?
-
Aldhissla565
csendes tag
Akinek felajánlotta a Telekomos romot, konkrétan hol ajánlotta fel? Vagy csak magától a frissítő? Tegnap óta mindenütt csekkolom (két hicare, beállítások), sajnos még mindig semmi.
Remélem nem az zavart be, hogy C900b182-ről álltam vissza C150-re, de egyből a C150b183-ra.
Anno C150Bnemtomhányra nagyokosan rátettem a C432B182-t, de arra meg, amikor megjelent firmware finderrel leszedett C150B183-mat, így visszaállt a telóm C150-re, bootloader nyitás stb.. nélkül.
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
zoli121 #11361 üzenetére
Kicsit pipa vagyok, hogy nekem még nem elérhető... Kb 30szor kérdeztem a Huaweit a C432-es rom publikálása óta, emiatt figyelem a fórumot, meg egy rakat másikat, nekem még semmi. Tudom, hogy IMEI alaöján küldik, de amilyen szerencsém van, csak 1 hónap múlva kerülök sorra... pedig azért nem nyitottam bootloadert (5 alkalommal készültem rá a C432-re áttérésre), hogy kivárom a Telekom romját...
Egész nap Hicare, meg google playes hicare frissítéskeresés, korai próba keresés, beállításokba frissítés keresés, mióta hzaértem azóta Hisuittal is..
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
gianone #10456 üzenetére
Majd, ha valakinek megjön akkor remélem ide is kiírja. Kicsit aggódok, hogy baj lehet az OTA frissítésekkel, mert anno a C150re feldobtam a C432B182-t, így lett C900, aztán firmware finderrel leszedtem a C150B183-mat, és akkor visszaállt C150B183-ra (root minden nélkül). remélem nem zavart be az OTA frissítésekbe.
-
Aldhissla565
csendes tag
Ma ismét érdeklődtem a Huaweinél Telekomos P9 Nougat frissítéséről:
"Üdv! Huawei P9 kapcsán annyit szeretnék kérdezni, hogy az utolsó kérdésem óta van-e már arról információ, hogy elindult-e a Telekomos (EVAl09-C150B183) Nougat frissítése.
A Telekom tájékoztatása alapján a tesztidőszak már régebben lezárult, ők jóváhagyták már a Telekomos romot.
A Hicareből a legfrissebb verzió van fent, minden nap ellenőrzöm (a rendszerfrissítés korai próbánál is), hogy van-e elérhető OTA frissítés.
Előre is köszönöm a választ!"
Íme a válasz:
"Kedves Richárd! A frissítések kiküldése folyamatban van, igyekszünk a lehető leggyorsabban elérhetővé tenni felhasználóink részére. Szíves türelmedet kérnék ez ügyben és megértésedet köszönjük. Kellemes délutánt kívánunk!"
Tehát elméletileg már folyamatban van a Telekomos P9 frissítése is!
-
Aldhissla565
csendes tag
válasz
einhorn87 #10312 üzenetére
Nos, elég sok kérdést küldtem mind nekik, mind a Huaweinek ezzel kapcsolatban.
A Telekomos Nougat rom tesztelése kész, a Telekom jóváhagyta, így már csak a Huaweinek kell elindítania a frissítést C150-re..
Ellenben a Huawei ügyfélszolgálatának semmi infója arról, hogy ez mikor fog megtörténni.
Én is át akartam térni C432-re a Nougat miatt, de miután bootloader nyitás nélkül sikerült visszaállnom C900-ról C150-re inkább megvárom a Telekomos romot.
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Végül szereztem bootloader nyitó kódot, de nem volt jó. Időközben hallottam, hogy a C150-re kijött a B183.
Gondoltam, akkor legalább csinálok egy C900B183-mat, ám érdekes dolog történt. Feltettem a C900-ra a B183-mat és a telefonom visszaállt C150-re, szóval lett egy C150B183 buildem. Mindezt bootloader nyitás nélkül. Azt hiszem inkább türelmes leszek és megvárom a telekomos B360-at, ha legalább ennyit sikerült elérnem.
Bár pár napja azt a tájékoztatást kaptam a Telekomtól, hogy azt se tudják készül e a B360 telekomos P9-re...
-
Aldhissla565
csendes tag
-
Aldhissla565
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám adódott, hogy a telekomos b150-re rátettem c432b182-t, így lett c900b182-m.é Ugyebár erre nem jönnek az OTA frissítések. Át szeretnék állni C432-re, amire meg is találtam itt a leírást, ám az a problémám, hogy az már nem működik. A kínai Huawei oldalas login után az emui 5.0 felületére visz át automatikusan, nem oda ahová kellene. A kérdésem az, hogy így csak DC unlockerrel tudom megoldani a bootloader nyitást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- XPEnology
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sorozatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest