-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adtam fel hirdetést, az csak egy dolog
Inkább P9 lenne a jó, 6S csak nagyon, de nagyon jó ajánlat esetén mennék vissza.
Persze volt P9-em, csak én hülye mondom a Plus mégjobb. Az is, csak a mérete nekem már pont a tűréshatár felett van.
Plus-al sincs egyáltalán bajom, sőt, nagyon is jó, csak épp nagy, ami a videókon nem jött le annyira (sokkal kisebb eltérés volt méretbe a 2 modell esetében ránézésre, de való életben már erősen megmutatkozik). Ha meg nem lesz jó ajánlat, maradok, majd valahogy megszokom ezt a méretet. Csak egy tok kell valami (talán egy Nillkin Nature), mert egykezes használata néha eléggé necces.
-
ruarua
tag
Nekem egy iphone 6om van huawei mellett, és huaweit használom fő telefonnak. Viszont iphonet nagyon szeretem a kompakt jól átgondolt rendszere miatt. Stabilabb egy iphone szerintem.
Huawei design nekem viszont nagyon tetszik. A menüjét is megszerettem (pedig samsung párti vagyok) szebb kijelző, jobb kamera, meghát android: bővíthető, testreszabhatóbb.
Nekem is első Huawei, és pozitív csalódás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az ára pedig szerintem emberi, reális. -
Zaied
addikt
Szia!
Pár barátomnak van 6s e és a tapasztalatok azt mutatják a p9 üzemideje kb azonos használat mellett több. Amúgy meg izlés kérdése. Meglepően jól össze van rakva, jól is működik. Nálam az ára döntött, amennyivel drágább szerintem nem jobb...
elfogulatlan válasz egy 10 évig blackberry-t használótól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest