- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
válasz
mtibi00 #4788 üzenetére
Ma felküldtem a telot szerencsésen szervizbe VIP cserére, meglepő mód segítőkész volt az ügyintéző, igaz, hogy a Huawei csak egy jó nagy zacsit ad erre a célra és ennyi, semmi féle védelemmel, de nekem a postán még külön buborékos fóliába betekerte a telot, aztán egy Samsungos szervizes dobozba tette, szoros illesztéssel, hogy ne lötyögjön, azt még utána beletette egy szintén buborékos fóliás A4-es borítékba és a végén úgy a Huawei-es nejlonba, szóval ilyen védelem mellett tuti nem lesz baja, és mind ezt az átvevő kisasszony megcsinálta nekem, szóval maximális eddig az elégedettség (remélem a vége is az lesz). VISZONT mondott érdekes dolgokat, a hibabejelentővel kapcsolatban már nagyon rutinos volt és mondta is, hogy nagyon sok telot küldenek vissza onnan szervizre, Huaweit és Honort egyaránt és azt is magától rutinosan rávágta, hogy volt már aki többször is visszaküldte, nem is mertem utána már mondani, hogy igen, ilyenről én is tudok, ugye innen, szóval van félelem, de azt mondta, hogy ez 2-3 nap alatt lezajlik, szóval majd jövök a végeredménnyel is, de milyen fura, ezt is hogy vágja, hogy mi mennyi, aggasztó azért egy kicsit, hogy ilyen sűrűn küldenek fel Huawei telot
-
válasz
mtibi00 #4788 üzenetére
Itt van egy 5 részes, sokat tesztelnek benne, teljese előlaposat is, amit linkeltél. Ahogy a te videódban, itt is látni fogod,hogy ráteszik,de hiányzik az, amikor az üvegfólia "rászívja magát" a képernyőre. Máshogy nem tudom mondani, van az a folyamat, mintha elöntené a víz, vagy hogy mondjam. Érdekes még, hogy vajon miért nem kapcsolják be a képernyőt a te tesztedben? Talán pont azért, mert marad végig levegő a screen és az üvegfólia között?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest