Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
richardb8308
csendes tag
válasz
the_pimp #11606 üzenetére
Root nem volt, csak bootloadert nyitottam. Igen az FR-re nem volt szükség, ezzel csak ártottam magamnak.
meg a készüléknek is.
Igen az SD kártya gyökerébe készítettem egy dload mallát, majd abba átmásoltam az update.zip-ben található fájlokat és mappákat.
Ezt követően próbáltam újra telepíteni a 3 gombos módszerrel. a telepítő el is indul 5%-ig jut, mad kiiírja hogy Software install failed. Ezt követően lehetőség van a reboot-ra.
Próbáltam azt is, hogy a dload mappában csak az update.app van, de ugyan az az eredmény. Holnap még kipróbálom azt, hogy a dload mappa a belső tárhely gyökerébe kerül és úgy próbálom meg a 3 gombossal az újratelepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest