Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #21781 üzenetére
Erre valaki?
Egy kis kiegészítés. A mai nap extrém mértékben merült a telefon. Mutatnék majd pár képet is róla. Reggel 8x %-kal indultam a melóba (kb. 5 óra), majd a munka közben, csak annyi időre vettem elő a telefont, hogy megnézzem milyen üzeneteket, értesítéseket kaptam, max. 10 perc wifin történő netezés volt. Hazafele jövet (14 környékén) már 30% környékén volt a töltöttség. 18 óra környékén 6% alá esett, úgy, hogy max 10-15 percet neteztem, megnéztem a mail-jeimet. Furcsa módon a melóban kezdett el zuhanni a töltöttség, a wifi miatt, vagy nem jó a térerő a cégen belül, próbál mindig újra jelet találni, és amiatt? Bár, ha itthon vagyok és wifin el kezdek netezni, akkor is csak szaladnak lefelé a %-ok, talán olyan 4-5 órát bírhatna ki, ha egyfolytában nyomnám 1/3-ad fényerőn.
Az említett képek:
1 (6 előtt nem sokkal érek be a melóba)
2
3
4
5
6
7Ahogy láthatjátok, az adott órákban max. 50-60 mAh fogyasztást ír. Szerintetek érdemes lenne kicseréltetni a VIP garancia keretében? Holnap megpróbálom a melóban kinyomni a wifit, és csak akkor benyomni, ha meg akarom nézni, hogy jött-e értesítésem, mail-em. A telefon bő két hete van meg, jó lenne ha kicsit jobban bírná a használatot, mert mi lesz később, ha már most ilyen mértékben merül.
MOD: Ma nem írt ki olyan alkalmazást, ami extrém módon merítené a telefont, valamelyik nap kiírta valamelyik appra, de akkor be is zártam azt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest