Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz CJ4567 #21460 üzenetére

Valóban vannak sajátos, vagy mondhatni életvitelszerű dolgok. Ahogy mondanki szokták az okos ember saját hibájából tanul (máséból meg karriert csinál :)). De nálam pl. az 1 éves P9-emet, általában 2 naponta töltőm... De naponta még sosem kellett töltenem... mert 8 órát rohadok a 22 col előtt... (ami gyorsabb és jobb, mint az 5 col ;] ) aztán 8 órát alszom... a többi 8 órában is csinálok dolgokat... gyakran telefon nélkül. :U Meló után a vonaton pl. könyvet olvasok, eszek, TV-zek és úgy általában élek. A telefon gyakran csak az asztalon és nem kapom fel csak azért mert vinnyog. Nem vagyok tőzsdeguru, hogy ezen múljon az életem.

Gyakran lefekvés előtt 2 órával rakom töltőre a telefont. De volt, hogy reggel indulás előtt. Irodai munkát végzek... így van, hogy a cégnél munka közben töltöm a telefont és amikor a töltő már nem meleg, csak langyos... vagy kihűlt, akkor már tuti, hogy le is húzhatom... tehát meg sem nézem a kijelzőt. Vidéken élek, így only 3G van bekapcsolva, amit az online jelenléthez (email stb...) tökéletes, telefonhívás meg még csak bevezetés alatt van az erősen szegmentált és foltos 4G-n... így nem kell a telefonnak a 3G/4G között váltogatnia...
    Továbbá 5V/1,5A-val töltöm, hogy az akksi nem melegedjen annyira.
    Én úgy gondolom, hogy a mindenki úgy bánik a saját tulajdonával ahogyan tud és ahogyan akar. Ezért tanácsot nem is lehet adni. A jóval drágább autó használata esetén még jobban lehet látni, hogy az emberek hogyan viszonyulnak egy-egy tárgyhoz a használata során. Ott viszont néha használt autóként meg kell vennünk... akkor leszünk érintettek mi magunk is... mások miatt is... De itt viszont erről szó sincs! Így mindenki azt csinál amit akar :R

Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák