- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz Tamás88 #4480 üzenetére
Fogalmam sincs mi bajod a kamerával. Én hatósági bizonyítékok rögzítésére használom és eddig egyszer sem panaszkodtak a főnökeim, hogy rossz lenne. Először még meg is dicsérték, hogy mennyivel jobb, mint a régi kompakt meg a még régebbi bridge (HDR miatt nem ég sz*rrá a felvétel ha olyan témát kell fotózni, illetve a videó felbontása is nagyobb).
Állítsd nagyobb érzékenységre, akkor nem mosódik el.
-
bubus66
nagyúr
válasz Tamás88 #4480 üzenetére
Arra, hogy profi képet csinálj fényképezőgép való legalább is én azt szoktam használni. Van Huawei ügyfél szolgálat van telefonszám lehet jelezni feléjük (ha esetleg érdekel meg adom az élérhetőségüket).. Arra pedig amire kell megfelel.. Eddig csak neked volt bajod vele akkor használj egy Xperia M2 na akkor ...................................
(#4481) ignisz
Nem szoktam nézni a kernel dátumát minek is néznem abbol sokat nem tudok meg max akkor ha szétszedem a 133 és a 171 kerneljét
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.