- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denny007
csendes tag
válasz
hunhool1979 #740 üzenetére
Nem látja. Ha rajta van a gépen és váltok a csak töltés és a fájl átvitel között akkor pittyen a laptop de nem jeleníti meg az eszközt.
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek valami ötlete hogy miért nem ismeri fel egyetlen laptop sem a telefonomat? Már próbáltam mindent de semmire se jutottam. Hisuit-ot szerettem volna használni. Nem tudtam összehozni. Külső meghajtóként sem ismeri fel a telefont a 3 laptop közül egyik sem. Hiába választok file átvitelt vagy fényképek átvitelét amikor csatlakoztatom a gépekhez, csak töltés van. -
Denny007
csendes tag
válasz
hunhool1979 #399 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani kamera üvegére védőfóliát? Olyat ami miatt nem reklamál a telefon hogy ne takarjam el az erzékelőket mert nem lesz jó a fotók minősége.🙂 Esetleg körbe a keretre létezik fólia?
Köszi szépen! -
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Hívásrögzítő működik valakinél? Feltettem rá azt az emui 12-re ajánlott változatot ami p40 pro-n tökéletesen működött. Ezen sajnos nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest