- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denny007
csendes tag
válasz hunhool1979 #740 üzenetére
Nem látja. Ha rajta van a gépen és váltok a csak töltés és a fájl átvitel között akkor pittyen a laptop de nem jeleníti meg az eszközt.
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek valami ötlete hogy miért nem ismeri fel egyetlen laptop sem a telefonomat? Már próbáltam mindent de semmire se jutottam. Hisuit-ot szerettem volna használni. Nem tudtam összehozni. Külső meghajtóként sem ismeri fel a telefont a 3 laptop közül egyik sem. Hiába választok file átvitelt vagy fényképek átvitelét amikor csatlakoztatom a gépekhez, csak töltés van. -
Denny007
csendes tag
válasz hunhool1979 #399 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani kamera üvegére védőfóliát? Olyat ami miatt nem reklamál a telefon hogy ne takarjam el az erzékelőket mert nem lesz jó a fotók minősége.🙂 Esetleg körbe a keretre létezik fólia?
Köszi szépen! -
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Hívásrögzítő működik valakinél? Feltettem rá azt az emui 12-re ajánlott változatot ami p40 pro-n tökéletesen működött. Ezen sajnos nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest