- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Alexa77 #7749 üzenetére
Gondolom nem is telefonálsz órákat, menetközben, vidéken, sokszor kevéstérerővel, sok torony váltással. Szóval az, hogy a SoT mennyi kb semmit nem jelent. Böngészéssel nem eszik annyit mint navi gps és net használattal. Ezért írtam, hogy a SoT és az akku pillanatnyi állapota egyéb adatok ismeretében semmit nem ér, nem lehet ennyi alapján azt mondani, hogy ez jó vagy nem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
mrdreamer
csendes tag
válasz mookica #7750 üzenetére
Ez nekem olyan mint pl. a csapvíz vs ásványvíz. Örök dilemma. Az sem jó neki ha nagyon lemeríted de az sem, hogy ha egész éjszaka töltőn van. Plusz a töltési ciklusok. Én személy szerint szeretem 70 és 90 % között tartani, otthon csak QI töltővel a port védelme miatt. A gyorstöltőt meg csak akkor használom ha tényleg gyorsan kell tölteni.
-
F-ECT$
titán
válasz mookica #7742 üzenetére
Én este feldugom, reggel leveszem, ha kell, akkor napközben rátöltök (ez szerencsére ritka, illetve hétvégén elmegy 2 napot is a telefon). Így használom már 20 éve a telefonjaimat, a legutolsó 3 évig volt nálam, annak az aksija kb 25%-ot veszített a kapacitásából ez alatt (~1500 töltés, mert az utolsó évben már napi 2x kellett tölteni). Hogy ez sok-e azt mindenki eldöntheti, szerintem kímélve se lenne sokkal kevesebb.
Dive ever, work never.
-
Aryon87
félisten
válasz mookica #7742 üzenetére
Reggel kb 7.30kor toltorol leveszem, majd valamikor hajnalban mikor fekszem felteszem. Atlag 30% alatt teszem fel. Tolt 100%-ra mig alszom, majd mikor kelek leveszem. Nem vacakolok hogy hogyan es mennyit. Hasznalom.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sztyepadzso
őstag
válasz mookica #7748 üzenetére
Azt értem (egyébként a 2. Lumiámhoz, egy 950-hez 3A-s töltő járt, de az is max 25%-al bolt nagyobb, igaz, mas alakú, fix kimenettel.), hogy ez meg a bent lévő elektronika miatt nagyobb. De azt hogy még a torony tetejéből áll ki a kábel, azt nem. Ha a telekamerát bebiggyesztették a telefonba akkor ez nem hiszem, hogy akkora kihívás nekik.
-
mookica
tag
válasz sfdrakex #7755 üzenetére
Ja! Az nekem is van. De az is qrva gyorsan tölt. 1 óra alatt simán feltölti ha 30%.on van. Amúgy azt vettem észre, nem tudom hogy ez normális-e, hogy amikor 100%-on van, le veszem a töltőről, használom (wifi/internet/letöltés, a kijelző folyamatosan világít) és még 10-15perc múlva is 100-on van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz mookica #7759 üzenetére
100%-ot általában rosszul jelzik vissza a készülékeke. Van egy tervezett kapacitás amitől a új akksi általában több - ez idővel degradálódik és ezért tart tovább a teljesen feltöltött állapotból 1%-ot lemeríteni.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Májkülnájt
tag
Valaki tud egy normálisabb zenelejátszót ajánlani ami esetleg már bizonyított p30 pro-n. A gyári ezzel a dolby-s cuccal elég gyér, állítgattam de semmi normális basszus nem jön elő. Ötletek, tippek?
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Ma fel ajánlotta a telefon az új Emui 10-et. Érdemes frissíteni? Sok helyen olvastam, hogy ez nem úgy működik, az nem úgy működik érintéses fizetés nem megy stb... Aki már használja mik a tapasztalatok, miben jobb, vagy épp rosszabb? Köszönöm előre is a válaszokat. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Májkülnájt #7762 üzenetére
Hát pl poweramp, neutron music player.
vagy player pro.
Ezek általában ajánlottak minden telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Májkülnájt #7762 üzenetére
Poweramp.
Vonci: nalam jol mukodik. Ujjlenyomatolvason javitott, 1x volt gondom a BT-vel, de helyreallt.
Belaaa: perverz🤣🤣
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A következő problémám van, lehet, hogy ti is talakoztatok vele:
Minden fényképem szinkronizálódik a OneDrive-ba a telefonról, már lassan 6 éve, és az 1TB-os csomagom van(most 12% van tele).
Most egy Huawei P30 Pro-t használok, Android 10-el, a programnak pedig töltéskor, Wi-Fi-n szinkronizálnia kellene. De nem teszi, hanem ezt írja, hogy nincs kapcsolata. Pedig van, manuálisan fel tudom tölteni a képeket, wifin meg mobilneten is. De magától nem akar, pedig ezt tette 6 éven át, és most nem történt semmi, ami miatt ezt neki abba kallene hagynia.
Felvettem a kapcsolatot a Supportal is, jelenleg a fejüket vakarják, csak van egy kb 7 órás időzóna eltérés, ami miatt kicsit döcögős a dolog.
A OneDrive futhat amikor akar, engedélyezve van, fel is dobálhatja az értesítőit lelkesen. Minden kapcsolattípus engedélyezve van. Látom, amikor elindítom, hogy ő "akar" szinkronizálni, megjelenik egy pillanatra a jele, aztán kiírja, hogy nincs hálózata.
Kimásoltam a Camera roll-ból a Videófájlokat, hogy a méret szignifikánsan (-30GB) csökkenjen a darbszámmal együtt(-1000 db), nehogy az legyen a baja.
Próbáltam mobilnettel, töltésidőn kívül, minden kombinációban.Beléptem, kiléptem, újratelpítettem, telefont újraindítottam, cachet töröltem.
Találkoztatok esetleg ilyen problémával? Van esetleg ötletetek, hogyan lehetne rávenni a szinkronizálásra?
-
jeni
félisten
válasz Sztyepadzso #7767 üzenetére
esetleg korábbi verzióra vissza tenni a rendszert?
gondolom hardverileg nincs baja a mobilnak,csak az alkalmazással.
vagy esetleg a wifi része bizonytalan,hogy próbál kapcsolódni de bontja? -
Sztyepadzso
őstag
November 27-én telepítettem a 10-et, december 27-től kezdve nem szinkronizál, nem hiszem, hogy köze lenne hozzá.
Manuálisan megy, meg mindne működik a telefonon, hardverrel nincs baj.Wifim is frankó, és fix kapcsolat mellett, 3 különböző routerrel/hyleny/szolgáltatónél is ezt csinálja. Mobilnettel is , töltésnél és azon kívül.
-
őstag
Cofidis hitelre vásárolt P30 Prot nem fizetés esetén szerintetek le tudnak tiltatni, vagy behajtó cégen keresztül rendezik le ?
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
ferrari0819
tag
Sziasztok!
Én jeleztem nektek a problémát az állandó újraindítás és kikapcsolás miatt. Mostanra olyan szar lett a helyzet hogy tegnap nem számoltam de több mint 15x kapcsolt ki a telefon most meg 10 percen belül 3x.
Eddig ujraindult most már csak simán kikapcsol. Az a vicc az egészben, hogy egy hónapot otthon voltam és semmi baja nem volt, 3 hete jöttem vissza Ausztriába és egy hete jelentkezett megint a probléma. Ha telefonálok vagy írok valakinek, Skypeon beszélek teljesen mindegy meg fogja magát és egyszer csak kikapcsol.
Nem tudom hogy egy program tud e ilyet produkálni szerintem ennyire durván tuti nem, így marad az alaplap ahogy írtátok is páran.
A gondom az, hogy március végéig Ausztriába melózok így nem tudom hogy tudnám a szervizelést megoldani, a számla nálam a doboz+garijegy meg otthon (notebook.hu-s) készülék szóval hivatalos eladónál vásárolt.
Külföldi szervizzel mennyire megoldhatató ha egyáltalán meg lehet. Köszi a segítséget -
Foose
addikt
Sziasztok! Van egy Trust gxt fülesem itthon,gondoltam vinném munkahelyre magammal a telóhóz,de ugye a jack csatlakozó... Érdemes vennem a telóhoz jack átalakítót (postával együtt függően attól honnan rendelem,5000 ft körül lenne),vagy van valami jó kis fülhallgató is ennyiért a telóhoz ami már usb-c csatis?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Aryon87
félisten
válasz ferrari0819 #7771 üzenetére
Nekem mar az a fura a problemaban, hogy irtad is, itthon volral 1 honapot, nem volt baja, odakint meg produkalja. Sztem nem a teloval van a baj.. mert akkor itthon is kellett volna csinalnia. 2 kulonbozo sim kartyad van, vagy csak 1? Tehat ertem ez alatt, hogy ottani szolgaltatos sim es hazai sim?
Mert az ottani szolhaltatos simre gyanakodnek akkor..F-ect$:
Csabex: felejtos ahogy van
Foose: kis rafizetessel mar BT fulest kapsz. Amugy atalakitot adtak a telo melle ha jol emlekszem, hogy lehessen hasznalni a jackes fulest
[ Szerkesztve ]
-
ferrari0819
tag
válasz Aryon87 #7778 üzenetére
Otthoni Telekomos kártyával használom Ausztriában is, ez az egy kártya van a telefonban. Pár alkalommal volt otthon is de akkor ujraindult csak, gondoltam majd nyomok még egy hr-t és majd meg látom mit csinál.
Egyet csináltam a 10-es rendszer telepítése után de akkor visssz tettem mindent biztonsági mentésből, most meg ismétlem majd és a programok nélkül csinálom a visszaállítást mert lehet azok között van a ludas bár kétlem. -
Aryon87
félisten
válasz ferrari0819 #7779 üzenetére
Ha tiszta, nullarol telepitest csinalsz, es ugy is csinalja, akkor a telo. Ha nem, akkor valamelyik app a hibas.
-
Aryon87
félisten
válasz ferrari0819 #7781 üzenetére
En appra gyanakszom. Kivancsian varom a kimenetelet a dolognak
-
StanDoFF
tag
Nem adtak mellé se tokot (némelyik piacon adtak mellé), se átalakítót. Csak a type-c-s végű fülest adták.
Egyébként én is szemezek egy új BT-s fülessel. Jelenleg egy Awei-t használok, Kínából 3500 ft volt, kibírt az elején 4,5 óra zenehallgatást, de mostanában ez inkább már a 3-hoz van közel, és a gumi alkatrészek is el vannak gyengülve. Néztem, hogy 10 rugó körül már van a huawei/honor bt-s fülese, ami 7-10 órát ígér. Az szerintem sokkal jobban megéri, mint 5 ezerért egy jack-type c átalakító. -
Foose
addikt
Ahogy azt ferrari0819 is írja,nem járt mellé átalakító. Mivel a fejhallgató ami nekem van itthon,kifejezetten gamer füles,ezerszer jobb pl zenehallgatásra,mint egy több ezres bt füles,ami inkább telefonálásra való,ezért eszembe sem jutott bt füles,ezért gondoltam inkább az átalakítóra. Senki nem ajánlott semmi jó fülest,aminek esetleg neten utána néznék milyen minőség stb,így valószínüleg marad az átalakító és a saját fejhallgatóm.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
Aryon87
félisten
válasz StanDoFF #7783 üzenetére
Valamiert abban a tudatban maradtam hogy adtak atalakitot, mert nekem van, de lehet meg a korabbi rendelesembol mas telefonhoz.. na mind1
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #7789 üzenetére
Es a Honor20Pro is kapott, sztem azzal is keverhettem.
-
őstag
válasz Aryon87 #7790 üzenetére
Az igaz, hogy a Private Space egy totálisan elszigetelt és különálló rendszer? Ha ez igaz, akkor pl. lehet 2 viber fiókot használni úgy, hogy egyik a main másik pedig a private apace-n fut?
[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
petfoto
tag
válasz ferrari0819 #7781 üzenetére
Szia!
Nincs véletlenül új szilikontok a telefonon? Az csinálhat újraindulást/kikapcsolást a power benyomásával.
Csak ötletelek...hátha. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
original töltő mennyivel tölti a telefont?(W)
köszi
-
Jano_023
őstag
Hali, segítséget szeretnék kérni. Egy SIM-es készülékből lehet Dual Simes változatot csinálni ? Köszönöm.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Májkülnájt
tag
9.1.0.260-on van jelenleg a telóm, nem is talál új szoftvert, bevallom nekem igazából mindegy mi fut rajta csak stabil legyen és a kamera jól működjön. Aki már 10.valamennyin van észlel valami pozitív/negatív változást mióta frissített? Azóta 1-2 hét már eltelt, ki mit tapasztal? Én is Mate 10 Pro-ról jöttem, tudom milyen ha szétbutítanak valamit ami előtte tökéletes volt. Kinek mi a véleménye, ha jelezne esetleg van érdemi értéke frissíteni?
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs