- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Hát a fene vigye el.. vadonatúj a teló, szerettem volna felrakni töltőre de nem működik, nem veszi fel a töltést. Ilyenkor garanciában csak a töltőt kicserélik? Oda vissza tesztel próbáltam, más telót sem tölt...
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Hali, vett mar valaki jó minőségű bőr tokot a telefonhoz. Kérhetek egy linket?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, a mai nap én is beléptem a táborba. Annyi a problémám, hogy bontatlanul vettem az Euronicsban, viszont a Gari csak jövő év végéig érvényes.. Ez Hogyan lehetséges??
-
Aryon87
félisten
-
zso79
őstag
Hogy lehetne 10-ről visszamenni 9-re? HiSuite-ban nem jelenik meg ez az opció.
-
njnl
aktív tag
Nem tudom ez másnak mennyire volt furcsa, de nekem most éppen hiányzik. Nincsen 3D fotó készítés a gyári kamera appban
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Vodafone-os p30 pro, ma jelent meg a status bar-on a volte ikon. Viszont a menüben sehol nem tudom ki vagy be kapcsolni. Ez hogy....? 186-os build.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Sztyepadzso
őstag
válasz pontyos #8769 üzenetére
Én próbálgattam a ToF kamerát egy 3rd party appal de fos, láthatólag nincs még a rendszer felkészülve hozzá.
Egy Sony XZ1-ről jövök, ott volt 3D scan, _EGY_ db kamerával, 0 ToF-al, pusztán fotografikus úton. És piszok jó. Ami a Huawei telók gyári kamerájában van/volt, az egyrakás fos ahhoz képest. A párom P10-én és a saját P30 Promra telepített azonos alkalmazás használata után mondom ezt.
-
Foose
addikt
Rohadt idegölő ez a volte, aktív mobilnet mellett néhány percenként merül 1%-ot az akku. Eddig nem ilyen vacakul merült. Volt olyan hogy 9 óra sot volt mobilnettel. Most még 7nél sem járok és 24%. Miért nem tudom kikapcsolni???
-
Foose
addikt
-
Alexa77
csendes tag
-
Foose
addikt
Persze majd írok. De szerintem telefonon fogom kérni hogy kapcsolják ki. Most itthon vagyok, wifin hívtam fel anyámat skype-on,11 perc beszéd alatt 6% ment le az akkuból. Én úgy érzem egyenként hogy ha mobilnet van használva, akkor jobban merül mint ezelőtt volte nélkül..
-
F-ECT$
titán
Szerintem kicsit túlparázod ezt a dolgot. A skype eddig is a legnagyobb merítő volt, semmi köze a volte-nak egy skype híváshoz.
És itt se jön ki a matek: "Volt olyan hogy 9 óra sot volt mobilnettel. Most még 7nél sem járok és 24%." - ha 7-nél sem jársz, akkor az legyen 6.5 óra 76% akku fogyással, ezt 100%-ra vetítve kijön a 8.5 óra+ sot, és ennyi szórás bőven van a dologban.
"aktív mobilnet mellett néhány percenként merül 1%-ot az akku" - ez meg normális, ha megy a kijelző is, ha meg nem, akkor ott valami más gond lehet.
Ha gyenge a 4g lefedettség ott, ahol vagy, akkor meg kapcsolj át 3g-re, mert az valóban jobban meríti a telefont, ha folymatosan próbál térerőt vadászni.
Dive ever, work never.
-
njnl
aktív tag
válasz Sztyepadzso #8773 üzenetére
pontyos
Gyári kameraappban benne van a Honor 8-ban és a P20 Proban is. Fura, hogy ebből kimaradtCs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Foose
addikt
Nem parázom túl,csak eddig nagyon jól bírta az akksim,most meg... 1:51 perc képernyőidővel 81% És ebben ma feltöltés után wifizés is volt,nem csak mobilnet. Mivel a volte ikon megjelenése előtt nem tapasztaltam ilyen szintű merülést,ezért kötöm a volte-hoz. Bár magam sem értem. Ezelőtt néhány perc alatt max 2%-ot merült. Mióta van volte ikon (de kikapcsolni-bekapcsolni nem tudom) azóta erőteljesen merül. Azért mondom hogy nem lehet más gond,mert tudom hogyan viselkedett ezelőtt a telefonom.
-
mati12
senior tag
Na csak jön végre a színes AOD. [link]
-
Foose
addikt
Pénteken tovább tesztelem,munkahelyen csak mobilnet van,24 órában lesz időm kifigyelni,mennyit megy el egy töltéssel volte mellett. Meglátjuk. Ettől függetlenül az még mindig rejtély,miért nincs nálam ki-be kapcsolási lehetőség a menüben. [lásd]
-
Foose
addikt
Vodafone. Létezik hogy még csak próba módban menne vodánál, azért nincs?
-
KorLaci
tag
Tudtok valami okosságot, hogy ne csak egyféle értesítési hang legyen?
Arra gondolok, hogy más értesítési hang lehetne, ha sms jön, vagy Viber üzenet, vagy hírek stb.
Múltkor vártam egy fontos sms-t, és az összes hír üzenet miatt kapkodtam a telo után, pedig nem is kellett volna.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- E91 blog 2. rész
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest