- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz katokacaj #7385 üzenetére
A szellőzőbe rakható tartókat én nem preferálom, főleg télen nem.
A rács esetleges gyengesége az egyik dolog, a másik a fűtés. Bár a P30 pro-nál nem tapasztaltam különösebb melegedést navigáció közben sem, de attól függetlenül szerintem nem igényli a készülék a plusz melegedést. (Persze adott rácsokon le lehet zárni a levegő áramlását, ez megoldás lehet)." everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
A feleségemnek van p30pro-ja, és egy kicsit fotó/videó őrült. Azt szeretném megkérdezni, hogy a videó fájlokat hol találom, mert a fotókat megtaláltam, ja és a hangfájlokat sem találom?
Másik: Ti megkaptátok már az android 10-t?Köszönöm a segítséget!
-
mati12
senior tag
Nálam ugyanott vannak mint a képek. A DCIM mappában azon belül pedig a Camera mappában.
-
Tav-Csoves
őstag
Szia!
A videókat ugyanott a 0/DCIM/Camera mappában fogod megtalálni, ha a gyári applikációt használja.
A hangokra is igaz, ha a gyári hangrögzítő alkalmazást használja akkor a
0/Sounds mappában találja.
Android 10 kijött, le is lehet tölteni, általánosan elégedettek a felhasználók.
Béta verziónak mondják, de ez azért jóval jobb, mint egy sima béta.
HiCare, és HiSuite programokból a 10-es verzió kell a telefonra, és onnantól automatikusan megkapja az ember a frissítést. -
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, használ itt valaki smart flip tokot ? Nekem 10-zel sem működik rendesen a kijelző, hiába kapcsolom be az inelligens kapcsolót plusz az állandó kijelzést.
kosmoo81: nem tudom a mostani árát sajnos
A sas nem vadászik legyekre
-
F-ECT$
titán
válasz realmadrid #7406 üzenetére
Használok ilyen tokot, 10-esem van, nincs gond. Mi nem működik nálad?
Dive ever, work never.
-
Samanbacsii
őstag
válasz katokacaj #7385 üzenetére
Hall! Ezt ajánlom. Passzív és aktív hűtés, üvegre és rácsra is mehet. 20 Watt. 35 perc alatt több mint 10%-ot tölt világító képernyővel, Waze futott alatta. Szerintem a hűtés nagyon fontos.
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
bandigyerek
senior tag
Csukott állapotában csak néhány másodpercig jelenik meg a kijelzés. Nincs AOD a tokkal.
-
zsizsef
senior tag
Igen.Honnan van a tok? Milyen?
-
Sogi74
tag
Köszönöm, megtaláltam mindent! Videókat, képeket, hangfelvételeket.
-
firemanus82
senior tag
válasz bandigyerek #7410 üzenetére
Ez uzemszeru. Becsukott toknal néhány másodperc múlva már nincs kijelzes, hiába van bekaocsolva az AOD
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bandigyerek
senior tag
válasz firemanus82 #7413 üzenetére
Én tudom.
-
firemanus82
senior tag
válasz Zsoltg4s #7390 üzenetére
Kérdés hogy milyen fejegyseged van és aktiválva van e smart link funkció. Nekem Colombus van és azzal tökéletesen működik az android autó. (a smart link a szakszervizben aktivalhato vagy ha van ismerősöd vcds-sel aktivalhato.) ha van Facebook-od segítséget kaphatsz ha csatlakozol a Hungarian Octavia Club-hoz
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
mookica
tag
Sziasztok.
Mivelhogy még új vagyok a Huawei terén, így elég sok izzasztó problémával találkoztam, amit nem igazán tudok megoldani.
Már a Gmail értesítéseket többé-kevésbé megoldottam, a HiSuite még nem működik, majd megpróbálom egy másik PC-vel, de van itt még két problémám, amivel nem tudok mit kezdeni.
1. Ha be van kapcsolva a riasztás/ébresztőóra, akkor nem jelenik meg a főképernyőn az óra mellett, vagy a zárolt képernyőn mint az előző telefonjaim kijelzőjén (xperia, ulefone) semmi információ (riasztás időpontja), csak a fent egy kis ébresztőóra ikon és ennyi. Hát nem tudom, csak ennyit tud egy méregdrága telefon? Ha igen, akkor ez egy hatalmas csalódás.
2. Van két alkalmazás, amit mindkét előző "okos" telefonomon használtam, az egyik a Sony Album, a másik a Total Commander. Főleg azért volt szükségem erre a két alkalmazásra, mert módosítani tudtam vele a képfájlok dátumát és így meg tudtam adni hogy időrendben hová sorakozzanak a képek a galériában. Ez nekem nagyon fontos volt. De a ezen a telefonon ez nem működik. Maga a két APK fut rendesen, de a képfájlok tulajdonságait nem tudja megváltoztatni egyik sem. Hiába írom át a dátumot, hibát nem jelez, elmenti, de nem változik semmi.
Mindkét esetben ha esetleg a telefon rendszerkonfigurációjával van gond (én már át néztem "mindent", de lehet hogy nem teljesen mindent), akkor várom az ötleteket, mit nézzek/állítsak/kapcsoljak ki-be. Reménykedem bene hogy Ti nagyobb guruk vagytok mint én.Köszönöm.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz mookica #7417 üzenetére
Hisuitehoz engedélyezni kell a hdb-t, és lehúzod az értesítési sávot és file átvitelhez a pötty.
Másik kettőt passzolom, nekem nem volt igényem rá. Fejből tudom mikorra vannak emlékeztetők állítva. Fényképek a galériában dátum szerint ott vannak. Miért nem jó a készítés dátuma szerinti sorrend?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
mookica
tag
válasz sfdrakex #7420 üzenetére
A HiSuite-val ezt már számtalanszor eljátszottam, de csak "Kapcsolódás" és ez megy akár órákig.
A készítési dátum sorrend jó, de ha külső cuccosról helyezem át a fájlokat akkor a készítési dátum megváltozik és így összekever mindent. Tehát nem sorrendben lesznek a képek. Ilyenkor szoktam módosítani a dátumot. Vagy ha mondjuk a netről töltök le médiát (kép, video, zene) és ha a fájl tulajdonságaiban szerepel a készítés ideje ami pl. 2016.5.21, akkor azt úgy el keveri a fájlok közt hogy problémás megtalálni. De ha megtalálom, akkor módosítom a dátumot, mondjuk "Most"-ra és akkor ez lesz az 1. (tehát a legfrissebb) kép az albumban. -
törölt tag
válasz mookica #7417 üzenetére
Az ébresztő órás dologgal kapcsolatban ez engem is zavar. Max úgy tudod mindig láthatóvá tenni a következő riasztást ha töltesz le widgetet play-ről. Én ezt használtam de még sok ilyen van. Most már nem a gyári ébresztőt használom de ez is csak widgeten jelzi, igaz a sajátján. A kapcsolódásra meg esetleg próbáld meg másik usb portra kötni a pc-n.
[ Szerkesztve ]
-
mookica
tag
Most egy újabb problémával szembesültem. Ha rácsatlakozom a laptopra a telóval és engedélyezem a fájlátvitelt, akkor a képernyőkímélő beáltával (30mp) ez az üzenet jelenik meg mint képernyőkímélő a telón: "Még nem lett beállítva képforrás a képernyőkímélőhöz. Beállíthat egyet a Beállítások - Megjelenítés - További megjelenítési beállítások - Képernyőkímélő - Képforrás lehetőség alatt"
Ez új, ezt a szöveget még sosem láttam. Különben meg ilyen útvonal nincs is a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz #40047616 #7422 üzenetére
Nincs igazatok, srácok a 3-rd party app-okkal, az ébresztéseknél!
Találomra letöltöttem egy óra alkalmazást, beállítottam egy időpontot, majd elszaladtam a Beállítások/Értesítések-hez (az adott apk-t kiválasztva). Íme az eredmény a zárképernyőmön:Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
MODERÁTOR
Más nál sem jelennek meg az "egyéba naptártak" a naptár appban?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
mookica
tag
válasz Juliuska #7427 üzenetére
De ez csak az értesítési sáv. Oké, nekem még itt sem jelenik meg, de én az óra mellett gondoltam. Van ugye a beleintegrált óra alkalmazás és ha bekapcsolod a riasztást, akkor az óra alatt vagy felett megjelenik a riasztás ideje, meg egy ébresztőóra ikon.
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz mookica #7429 üzenetére
Huh, nem értem!
Ebben a posztodban ezt írod: "Ha be van kapcsolva a riasztás/ébresztőóra, akkor nem jelenik meg a főképernyőn az óra mellett, vagy a zárolt képernyőn". Erre megmutatom Neked az én zárképernyőmet, aminek a közepén ott virít, hogy "17:30"-ra állítottam be az ébresztést és "Teszt 123" néven neveztem el...
A Gplayról találomra letöltött apk értesítéseit, az alâbbiak szerint módosítottam:
Ha hangot, vagy rezgést is rendelsz hozzá (nem úgy, mint én fentebb), akkor fel is ébreszt majd a telóÉlj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
juuzer
addikt
válasz nemos71 #7416 üzenetére
Ha Mi Note 10, azt inkább kihagyom. A 108 megapixelnek az ég világon semmi értelme, ezt még megfejelték egy P30 Pro copy dizájnnal meg egy gyenge chippel 200k-ért. Ha Galaxy Note 10, az már annál inkább.
Vicces, hogy eddig 2 olyan tesztet találtam, ahol nem voltak elájulva a Mi Note 10 kamerájától, teljesen jogosan.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Akku töltötség jelzőt mivel tudok a notch köré varázsolni?
Köszi.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
mookica
tag
Erre tud valaki valamit? "Még nem lett beállítva képforrás a képernyőkímélőhöz. Beállíthat egyet a Beállítások - Megjelenítés - További megjelenítési beállítások - Képernyőkímélő - Képforrás lehetőség alatt"
Olyan hogy "Képernyőkímélő - Képforrás lehetőség" nincs a telefonon, legalábbis én sehol sem találom.
Ez akkor jön elő, ha töltőn van a telefon. Mindegy hogy vezetéknélküli, vagy hálózati, esetleg a PC-hez csatlakozva, de ha megérintem a zárolt képernyőt, vagy amikor zárolt állapotban értesítést kapok, ilyenkor ugye felvillan pár mp-re a képernyő... szóval ezekben az esetekben amikor aztán vissza kéne állnia képernyővédőnek akkor ez a szöveg jelenik meg. Hozzá teszem hogy be van kapcsolva a Magazin feloldás, mégpedig azért hogy a zárolt képernyőn felvillanjanak az értesítések. Ha kikapcsolom a Magazin feloldást, akkor ez a szöveg nem jön elő, de akkor nem villannak automatikusa fel az értesítések sem. -
Aryon87
félisten
válasz Hegezoo #7432 üzenetére
Pedig tudnak a Xiaomik is, csak nincsenek kihasznalva. Huaweivel is latok sokszor olyan kepet, hogy szegyellem neha hogy P30Pro-m van, mikor azzal keszult fos kepet osztanak meg...
Itt van a Xiaomi Mi8 e telo mellett, es csinalok olyan kepet vele (igaz Gcammal inkabb), hogy a P30Pro pisloghat..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bélaaaa
őstag
Nektek működik 10 alatt az Android Auto? Nálam nem akar az autó kijelzőjére csatlakozni.
Már letöltöttem a legújabb AA-t is, telepítettem, de semmi.A telón elindul, de a kocsi nem látja. Van valami ötletetek?
(9en tökéletes volt, azonnal reagált a kocsi is)Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest