Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo@gmail
tag
Az hogy mi az álláspont ezen a konkrét fórumon engem nem igazán érdekel. Miui frissítés után voltak nyűgök a xiaomi telómon, és ott bizony hosszas keresés után a gyártó oldala írta hogy upgrade után gyári visszaállítás javasolt, ha nem működik valami.
Nálam a frissítésektől függetlenül nagyjából évente kerül olyan állapotba a telefonom hogy használhatatlanul lassú lesz, vagy fagyogat, vagy egyéb hülyeségeket csinál, ezeket a visszaállítás rendre megoldja. Ha ismerős keres hogy nyűg van a telefonnal ott is ez az első, és általában ez a megoldás is.
10+ éve foglalkozom IT supporttal, naponta látok olyan servereket ahol napi, heti restart, és cache törlés kell hogy működjön. És itt komoly, linux, aix alapú banki rendszerekről van szó, nem tibinéni káeftéjének a sufni weboldaláról.
Ha hívás van hogy valami nem megy akkor is ez az első, nem nyomozunk, nem nézegetünk logokat, mert ketyeg a kötbér. Azonnal restart+clear cache, majd ha utána sem megy akkor lehet invesztigálni. És bizony 90%ban meg is oldja. -
szumoo@gmail
tag
Nem tudom, mert nekem nem volt fenn, mire belaktam az új telefont, jött is az update, utána vettem észre hogy nincs rögzítő, most downgradelnem kéne, aztán feltenni aztán frissíteni. Mindezt csak mert hülye a fejlesztő.
Van aki azt írja neki nem megy, nekem nem tisztem eldönteni mi a baj nála, de ha van ilyen akkor valami nem kerek a történetben. Az hogy neked megy nem válasz semmire: én még nem zuhantam le repülővel, az nem jelenti hogy nincsenek repülőgép balesetek. -
szumoo@gmail
tag
válasz
samsung ace #913 üzenetére
Nálam emui 9.1.0 van android 9 -cel és így sem talál frissítést. New line edition ha ez számít valamit
-
szumoo@gmail
tag
Értesítési sávból el lehet tüntetni valahogy a VOLTE ikont? Google szerint a beállításokban ki lehet kapcsolni, de nekem olyan kapcsoló nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest