Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Az akkumulátor üzemidő javítása is a cél, de mivel napi töltéssel nekem nincs bajom, és meg is oldható, így nem zavar, ha délután, vagy este töltőre kell rakni. Egyrészről hamar feltölt, másrészről soha nem szokott lemenni 50% alá az én használatomban.
Az alkalmazás használat leginkább azért is lenne fontos, mert azt szeretném, ha én indítom el (például messenger, viber), ne induljon el automatikusan. Az automatikus indítást kikapcsoltam a beállításokban. Amikor pedig felfelé húzom az alkalmazást, akkor záródjon is be, ne fusson a háttérben. Engem kicsit zavar, ha szükségem van a mobilinternetre (például meg kell néznem valamit böngészőből, vagy épp aktivitásmérő alkalmazás fut sétához, biciklizéshez) akár rövidebb akár hosszabb időre, és közben több alkalmazásban már elérhető az állapotom úgy, hogy épp nincs időm, vagy kedvem pötyögni.
Az értesítés kikapcsolható, de azért szeretem tudni, ha valaki épp keres, így nem megoldás, ha a push értesítéseket kikapcsolom, mert akkor nem jelez az alkalmazás. Volt már belőle problémám.
Természetesen a beállításokban megkeresve az alkalmazás menüpontot, és abban kikeresem az adott alkalmazást, majd rányomon a leállításra, akkor ténylegesen leáll, csak nekem ez körülményes, ha nem két darab applikációról van szó, vagy ha óránként ránézek a telefonomra, és akkor ezzel kell szöszmötölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest