Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Mindent lehet használni, csak tudni kell hogy hogyan. És Win alapú oprendszer mellett (mondom mégegyszer: amit szerintem a magyar PC/laptop/notebook userek 80-90%-a használ), nos nekem 5 év alatt nem sikerült fényt derítenem az alap műveletek mikéntjére.
Miután kb. 20-30 perc alatt frissítettem az iTunes-t a lehető legújabb verzióra, az iOS-t a mobilon úgyszint, 65-ször újraindult közben a gép, legalább ennyiszer az iPhone, utána a zenéket mire a megfelelő könyvtárba helyeztem.. fhuu
(a könyvtár helyét természetesen nem lehetett egyszerűen változtatni kedvemre, mert ha ő úgy találta, hogy a "C" lemezen a zenék között lesz, akkor ott volt, és ki sem lehetett robbantani).
Ez után már csak az volt hátra, hogy az iTunes könyvtárát szinkronizáljam a csatlakoztatott iPhone könyvtárral. Ebből sok minden kijött... volt hogy a felmásolásra váró 70 zeneszám átment a telefonra, de az addig rajtalevő 700 eltűnt. Volt, hogy semmi nem történt. Volt olyan, hogy a 40-ből 22 átment, 18 pedig nem, de hogy miért nem, és miért pont az a 18 nem, azt azóta sem tudom.Biztos hogy én voltam suta, ugyanakkor a HiSuite használata az első telepítés után kb. 10 perccel már gördülékenyen ment. További 10 perc alatt importáltam több száz névjegyemet .CSV-ben, felmásoltam az évek óta gyűjtött ~800 zeneszámomat és a kiválogatott ~1000db képemet, illetve további kb. 100 videómat.
(ezzel megint nem az Apple-t szidnám, csak azt mondom, hogy nekem sosem sikerült ráéreznem Windowson az Apple alapú szoftverek használatára, míg az Android alapúakra kb. 10 perc alatt...)
iPhone SE 2020 pedig pontosan 50 ezer forinttal drágább, és még így is 64 GB tárhellyel tud kevesebbet, mint a P30, illetve 140000-szer több idegsejtemet és fél nappal több időmet öli meg 20 db. zeneszám USB-n való átmásolása. Szóval gáláns ajánlat, köszönöm! Inkább meghagyom azoknak, akiknek az otthonában megfelelő Apple-re alapozott ökoszisztéma üzemel, és a WC ülőkét is le tudják hajtani 200 km-ről a mobiljukról, mert én egyszerű magyar paraszt gyerek vagyok, és nekem még 10 db. zene átmásolása sem ment
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(a könyvtár helyét természetesen nem lehetett egyszerűen változtatni kedvemre, mert ha ő úgy találta, hogy a "C" lemezen a zenék között lesz, akkor ott volt, és ki sem lehetett robbantani).