Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
donjohnson #7994 üzenetére
Telekomtól hoztam ki otthoni előfizetés mellé, 22 hónap részletre, 0% THM-mel. Direkt online rendeltem, hogy el tudjak állni ha mégsem jön be. Nougattal használnám én akár 3 évig is, csak működjön. Egyedül a biztonsági frissítés miatt lenne számomra hátrány a Nougat. Amúgy a dizájn nagyon tetszik, EMUI is bejött, stabil, gyors, jó az akksi, szóval maga a telefon nálam csillagos 5ös. Csak ha nem látom a kikelzőt, akkor mire megyek a telefonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest