Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Az SoC ugyanaz, a Mate8-ban kevesebb a RAM.
Olvastam, arra írtam, hogy ezek a gondok nálunk nem fordultak elő.
Vagy relatív az érzékelésetek, vagy jóval gyengébb telefonról tértetek át. De az is lehet, hogy azóta már javítása kerültek a problémák, mióta eladtam. Mikor megvolt, a topikjában is rengetegen panaszkodtak.
Ez a telefon pedig kb. a jelenlegi ár feléért érné meg. A Redmi 4A olyan árban van, igaz műanyag házzal, de ennél jobb kamerával, és hasonló hardverrel de gyorsabb működéssel.
-
South Velen
addikt
Nézd meg már b@szki a hsz-t amire válaszoltam.
A Honor 8-ra is írta a kollega, hogy azzal is gondok vannak. Én meg írtam, hogy a Mate 8-am (ami majdnem azonos a H8-cal hardverben, még enyhén gyengébb is), milyen szépen működött.
Az a bajom a P9L-tal, amit leírtam, can u even read?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Tavaly használtam 2-3 hónapot miután kijött, és megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy egy Snapdragon 400-as telefonjaim is köröket vertek rá sebességben, főleg, amikor egy random app megnyitásakor 5-6 mp-t tétovázott máskor meg ugyanazt az appot rögtön megnyitotta (függetlenül attól h RAM-ból nyitotta -e meg vagy nem).
Továbbá, 2 appot állítottam be, hogy sose lőjön ki, de néha azokat is újranyitotta.De mint látható, nem voltam ezzel egyedül.
-
South Velen
addikt
A P9L is egy hulladék, lassú, akadozós, pocsék kamerával, (nekem is volt). Ellenben a Mate 8 nálam fluidul működött. Örülnék ha az S7E-m csak annyit akadna mint az.
A P10-nek meg nem értem hogy lehet létjogosultsága, lehet, hogy jó telefon, de az MM-ben meg lehet nézni egymás mellett a többi konkurensével, azaz a többi csúcsmodellel, és mellettük játéktelefonnak tűnik, vagy egy jó közepes 2 évvel ezelőtti Meizunak.
-
South Velen
addikt
A Huawei is felvette a htc árazást, csak tudnám mirefel.
A htc-nek is nagyon "bejött", nekik is be fog...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest