- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Den Hadnagy #30 üzenetére
Az a snapi801 benne mai napig jó. Csak kíváncsiság kedvéért ráküldtem egy Antutut pár napja mert fura volt, érzetre miért lomhább egy galaxy a5 2017. Csak gpu-ban tudta elverni a jóval frissebb modell, viszont memóriában 3x(!) akkora sembességét tud, mint a samsung. Ez az oka, amiről beszélsz multitaskingnál.
Amellett 4G képes, nem csak netezni lehet vele. Tudom nem életszerű, de végszükségben telefonálásra is használható. Nem sűrű táblagépnél.
Előre néző sztereó hangszóróval.Ezt nem is értem, pont táblagépeknél miért rakja kb mindenki hátra a hangszórót.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #13 üzenetére
simán van helye a tabletnek, egyik legjobb döntésem volt, mikor az mtk soc os szutykok helyett egy kicsit drágábban egy huawei m3 8.0 lite gépet vettem. s nem is a top.
nem értem a gyártókat, miért raknak még mindig alapból 1 gb ramot ezekbe a gépekbe, és a legtrógerebb 1.0 ghz es mtk szutykokat.
mennyi lehet dollárban egy HiSilicon Kirin 960 soc? miért nem raknak tisztességes anyagot ezekbe a gépekbe, ne legyen 30 40k, legyen 60 csak ne hulladék.
-
Optika01
tag
válasz
Den Hadnagy #13 üzenetére
Dettó, Sony Z2 -m van, én imádom, otthon sokkal kényelmesebb, mint a mobil, laptopot sem kapcsolok. Média fogyasztásra nekem mai napig tökéletes. Elég sűrűn cserélgetem a kütyüket, de a még nem találtam értelmes indokot a cserére
. Illetve de, a Lenovonak volt a projektoros tabja, na azt a plusz funkciót szívesen fogadnám egy megfelelő tabban, de olyan meg szerintem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brave
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged