Új hozzászólás Aktív témák
-
HorFeri
csendes tag
Én már kétszer is újraindítottam (gyári visszaállítás), ebből az egyik teljesen tehát nem állítottam helyre semmit, a tiszta rendszer is ugyanezt a bosszantó dolgot produkálja.
Érdekes mert a hiba megjelenésekor a p10 lite telefonom is előhozta de az újraindítás itt segített ( kopp-kopp)
de az m3 (LTEverzió) továbbra is csinálja, majd lassan megszokom de a következő vételem lehet hogy nem Huawei lesz. -
HorFeri
csendes tag
Sziasztok, látom nincs több bejegyzés a Chrome szink és belépés problémára, mindenkinek megoldódott
mert én akármit nullázok ki vagy indítok újra nem lép be a Chrome ha valami spec. kell azt megírhatnátok
megköszönném mert ez így elég bosszantó.
Vagy várnunk kell még GOOGLE megoldja.Előre is köszönet!
-
HorFeri
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg a rendszer frissítésekor, de eltűnt a téma kezelő ikonja, nem tudjátok hogy lehet e pótolni a
programot vagy csak újra telepítéssel megoldható?
Egyébként a tab tökéletesen működik.Köszi a válaszokat : Horváth F.
-
HorFeri
csendes tag
Akkumulátor-fogyasztási szint-hardver-képernyő
-
HorFeri
csendes tag
Köszönöm Nektek
Bejött a 3 gombos újraindítás de nagyon sokára a tablet háromszr is elakart közben indulni de csak nyomtam a gombokat és egyszer csak elkezdett fissíteni furcsa csak pár másodpercig csinálta és már kész is lett de most a 303 buildet írja és rá keres a frissítéskre tényleg hiányzik 1-2 app de ez van pl ami kicsit rossz nincs témák sem de amúgy is novát használok.
A rollbackről pár szót ha írnátok még nem csináltam hátha....
Amúgy egy gyári visszaállítás most esetleg előhozhatja a hiányokat??mégegyszer köszönet nektek így legalább miden mükszik még ha
alternatív módon is !! -
HorFeri
csendes tag
Üdvözölet!
Horváth Ferenc vagyok, a következő történt, frissíteni akartam a m3 BTV-DL09 es tabletet
sd kártyáról a kód beíráson keresztül az első az update fájlt fel is tette a tablet de valami miatt a végén hibát írt,
de már az új rendszerrel indult el.
A második az update full eu.... stb fájlt már nem tudom feltenni mert a tárcsázó a beütött számokra már nem hozza a menüt.
a 303 ra akrtam frissíteni
előtte a 010-es verzió volt fent.
Van e visszaút vagy valami megoldás a mostani kiírása szerint a build szám NRD90M test-keys.Köszönet a válaszokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest