- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi020
tag
válasz
Divinity #1831 üzenetére
Szia!
Nem FF-el lett hanem neten találtam elvileg egy teljes rendszert. Minden frissült de bluetooth nem volt.
Gyári visszaállítás sem oldotta meg. Illetve ez még mindig a 303-as ra végződő rendszer ami nem mai. Valamiért az ujjabb fel sem ment pedig elvileg találtam. Végig fut a telepítés de nem frissül le.Aki kicsit jobban vágja a témát és esetleg team vieweren meg telefonon tudna segíteni annak megköszönném. Nem ingyen kérném.
-
Szabi020
tag
Tud valaki egy oldalt linkelni ahonnan egy működő stabil verziót le tudok tölteni? Ha már a tablet képtelen saját maga megtalálni...
-
Szabi020
tag
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy Huawei MediaPad M3 8.0 4G 64GB. Decemberben vásároltam. Szoftver frissítést nem talált a készülék akkoriban. Valahogyan aztán mégis sikerült lefrissíteni, viszont azóta a bluetooth nem működik a készüléken.
Tegnap csináltam egy gyári visszaállítást így android 7.0 és emui 5.0.1 van rajta. A bluetooth továbbra sem üzemképes.
Nem vagyok nagy mestere ezeknek a dolgoknak android téren sajnos, így a segítségeteket szeretném kérni mit próbáljak ki mielőtt vissza küldöm garanciában az eszközt.
Előre is köszönöm szépen!!
-
Szabi020
tag
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vásároltam egy ilyen tabletet én is.
Elég régi szoftver volt rajta, és nem is talált frissebbet!
Valahogyan le frissítettem és minden jónak tűnt addig amíg a bluetooth-ot nem akartam használni, mert azt valami okból kifolyólag nem lehet bekacsolni.
Kezdő vagyok az androidos téren!
Abban kérném a segítségeteket miként tudnám ezt a hibát orvosolni!
Feltételezem ha egy teljesen alap rendszer kerülne rá akkor jó lenne.
Mi a véleményetek?
Tud valaki 1-2 linket küldeni miként álljak neki ennek ha ez a helyes út!?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Szép napot mindenkinek!
-
Szabi020
tag
Szia!
Köszönöm szépen! Ezzel sajnos nekem nem működött de ez alapján láttam meg a Swipeup Utility -t ami tőkéletesen teszi a dolgát.
Egy kérdésem lenne még. A 6.0-n sikerült beállítanom élő hátteret zárképernyő alá. A 7.0-ra való frissítés után ezt már nem tudtam megismételni!
Tudna valaki ajánlani valami megoldást, illetve alternatívát erre?
Előre is köszönöm!Igen van 64Gb-os sima verzió is.
-
Szabi020
tag
Szia!
Ha tudsz valahogy frissíteni vagy valaki tudja mit kell tenni az kérem jelezze, mert nekem is ugyan ez a helyzet.
Én is 8.-án vásároltam csak egy másik boltból.
illetve még azt is kérdezném,hogy valaki meg tudná e mondani ,hogyan tudom letiltani azt,hogy amikor az ujjam a kijelző aljáról húzom felfele akkor a google induljon el azt megköszönném.
Előre is köszönöm szépen annak aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest