- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
Sziasztok esetleg valaki tudna segíteni B001 szoftvernél újabbat szeretnék rátelepíteni. Valaki csinált már ilyet ?
-
-
motofi
aktív tag
válasz
Makszimusz #62 üzenetére
Kössz! Kár,hogy nem hamarabb szóltál. Már vettem,de jól meg is jártam( legalábbis úgy tűnik). A xoomstore webáruháztól rendeltem. Ragasztási híbásat kaptam, cserét kértem. Visszaküldtem és azóta is várom a cserekészüléket. Igéret van,pont ma kellett volna megérkeznie,de semmi. Az az érzésem átverés áldozata vagyok.
-
-
dokee78
félisten
Jelenleg melyik a legfrissebb rendszer rá?
-
motofi
aktív tag
Én is ilyet szeretnék, de sehol nem kapni. A T-mobile is abbahagyta a forgalmazását. Vagy van valami komolyabb gond ezzel a készülékkel?
-
alexander12
aktív tag
Nem vett senki ilyen tabot? Vagy nem tudtok magyar fórumot ahol foglalkoznak vele?
-
hue2000
tag
nekem nagyon tetszik
-
Jó probálkozás,de azért csak a nagyok árnyékában fér meg.Nem nagyon hiszem,hogy sokat fognak eladni nálunk belöle.
-
Juliuska
senior tag
"...A DivX és xvid kódolású videók nálam xxx indultak el, ám ezen a Play áruházas alternatívák könnyedén segítenek..." Szerintem, innen hiányzik egy "nem" szócska. (-> xxx = nem)
-
moleculez
veterán
Szerintem rendesen gáz, hogy saját(!) SoC-ra nem bírnak 4.4-t tolni.
-
XeeN
senior tag
A táblázatban szereplővel ellentétben az LG G Pad 25K+ eredményt ér el Antutu alatt. Mindezt azért bátorkodom megjegyezni, mert szerintem ez az apró infó eléggé megtévesztő lehet azok számára, akiket befolyásolnak ezek az értékek. (Azt már csak halkan merem megjegyezni, hogy véleményem szerint ezen az áron nem ellenfelei egymásnak.)
-
pengwin
addikt
válasz
FókuszPók #45 üzenetére
2Gb az asztali Win8.1-et futtató tabletekbe kell, Windows Phone elvan 512-1024Mb RAM-mal is, WinRT-ről nem tudom mennyi kell neki.
Elvileg a rendszer most a 4.4-es Androidnál elfut 512Mb RAM-mal zökkenőmentesen (jó lenne egy "Nexus Light"-ot látni, ami demózza is ezt....), de az appok igénylik az 1Gb-ot. Az meg nem a google hibája, hogy a gyártók nem optimalizálnak és úgy teletömik a saját android verziójukat mindennel, hogy egy Alcatel Idol 2 S 1Gb RAM-jából szabad marad kb. 250Mb, belakás nélkül. -
Giorgio1313
aktív tag
Kellemes kis gép bár én inkább vennék hardverapróról egy simes iPad minit
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
MuzikJunkie #48 üzenetére
Jó esetben holnap, a nagyja már kész. De nem győzött meg.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az egy 7 inches, rosszabb felbontású kijelzővel, gyengébb processzorral felszerelt gép lényegesen gyengébb kamerával és akkumulátorral. Már itt ordas nagy hülyeség összehasonlítgatni. A kínai árhoz pedig leszel szíves hozzászámolgatni a járulékos költségeket. Ez már simán a trollkodás kategóriája... -
C$abi
aktív tag
One egy olyan érzésem, hogy én már láttam ezt valahol, valamint a 4.2-es droid sem valami friss...
-
ucli
senior tag
Oké ,hogy a Huawei is H-val kezdődik,de azért ennyire hogy lehet félreolvasni a HTC nvet?
-
jozso1989
őstag
válasz
FókuszPók #30 üzenetére
Azért egy iPad más... maga az iOS is más. Nem eszik meg fél giga RAM-ot alapjáratban.
Droidnak mindenképp kell a minimum 1GB RAM, de inkább a 1,5-2GB, így már tökéletesen működik. És hát tabletet multimédiára használunk, szóval úgy gondolom annak tökéletesen kell működnie. Ez így, nem az sajnos... Az iPad nyilván az. Tabletből én nem is vennék mást, csak iOS-est, vagy Nexust. Mondjuk droidból is csak HTC, vagy Nexus.
(most kapom majd az ívet a haterektől és fanoktól XD)
-
Lomha 8V
addikt
Elég durva méretű telefon. Mert ha van alul mikrofonja, felül meg hangszórója, akkor telefon, nem? Vagy ez nem zavarja a méret trollokat, mert eddig egyet sem láttam. Esetleg ezentúl hívjam a 6'-os Prestigiom-at tabletnek és akkor leszállnak róla?
-
pengwin
addikt
válasz
FókuszPók #30 üzenetére
Android alatt azért egy erőforrás igényesebb launchernél már probléma az 1Gb RAM, meg más rendszerű tablettel ne hasonlítsd már össze... iPadnek elég az 1Gb, Androidon ajánlott a 1,5Gb, Win8-as (nem RT) tabletnek meg a 2Gb az ideális (persze ha több, az se baj).
A kínai rendeléses tableteket meg ne hasonlítsátok már ehhez... max. a kinti árát a Kínából rendelt tabletek kinti árához, yuanban, hogy teljesen korrekt legyen!
(#37) Fr0z3n: +1!
Még cikket is írnak róla az MA!-s srácok, megy alatta a konstruktív vita, és akkor továbbra is ezzel a hülyeséggel jönnek a csongguó-huszárok... almát ne a dinnyével hasonlítsunk már össze... -
roli543
őstag
Ha lenne wifi only akkor az üthetne egy 20assal olcsóbban... Kínából a Cube Talk 7x 90 dolcsi, az is 3gs... Ez most annyira nem jött össze!
-
Szerintem a 8" kategóriában az egyik legszebb kinézetű készülék, ami azért minőségi anyaggal van ellátva, nem is olyan vészes, akár még siker termékké is válhat egy picit jobb árazással.
-
nagy.renato
csendes tag
A launcher alkalmazását ellehet érni valahol? Régióta keresek hasonlót (nincs app drawer, nem 4 oszlop, nem laggol). Csak a telefonos változatát találom mindenhol.
-
takacsbotond
őstag
Nem rossz tab, nekem nagyon tetszik, de az a 85k nagyon sok érte...
-
DithenS
senior tag
Hát ez szar,most komolyan ilyeneket gyártanak,ilyen hulladékokkal szennyezik a földet,aztán gagyi az egész.
-
Busterftw
nagyúr
Itt is ugyanaz a baj mint a htc m8-nal.
Van a kijelző, van a káva, mi a reteknek az a fekete rész a kettő között? Teljesen elbarmolja az összképet, nem beszélve arról, hogy optikailag a kijelző is kisebbnek hat. -
jozso1989
őstag
Szép készülék, mondjuk elölről One, hátulról meg iPhone... 4.2-es android, akadozásokkal és 1 giga RAM-mal tabletként... gáz. :/
-
w333
félisten
válasz
MuzikJunkie #22 üzenetére
Akkor ott Beex MiniBee ... ami 45-50k !
-
MuzikJunkie
aktív tag
De ne wifi only verziókkal hasonlítsd már össze. Azért mégis ott az LTE, szóval ha valamivel lehet összehasonlítani, az mondjuk a Samsung TabPro 8.4, ami 110k és akkor még nincs gyári garid, vagy Note 8.0, Lenovo Yoga stb...
Egyébként még az M1 sem kapható és a MiPadra is csak feliratkozni lehet a hivatalos Xiaomi shopban is.
-
Dr.FantastiK
őstag
kicsi a felbontas ,, es keves a Ram !! amugy jopofa.
-
Lambach
tag
A Mediapad X1-ről lesz teszt? És ha igen, akkor az mikor várható?
-
dikan
tag
A Samsung vagy az Apple cuccait lehet szeretni is meg nem is, de egy biztos, hogy ha ránézel, akkor messziről meg tudod mondani, hogy ők gyártották. A Huawei az Ascend P6-al elindított egy egész jó formavilágot, amit sajnos a tabletekre nem vitt tovább. Pedig szerintem attól lesz valaki komoly gyártó, ha nem csak a technológiában tud ütni, hanem stílust is teremt.
-
w333
félisten
Vagy akár 10k olcsóbban ez 1000X jobb vétel LG Gpad 8.3 !
De már az iPad Mini 16GB is sokkal jobb !
Komolyan nem értem a Huawei + gagyi proci kis 1GB/RAM árazását, ez inkább kb. egy 40-50k táblagépnek felelne meg
-
Tomy Yayo
senior tag
Bennem médialejátszó lehetősége sem merülne fel így, hogy egy nyamvadt HDMI sincs rajta... Az USB-n lehet kitenni valahogy TV-re?
Mondjuk tök mindegy, mert az akadozás miatt, és 85-ért ez kevés szvsz, üzemidő ide vagy oda.
-
w333
félisten
válasz
tothmaxy182 #12 üzenetére
-
vimes
senior tag
Itt mar zavaro a masolas merteke. A sajat feluletuk viszont nagyon tetszetos.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Nem rossz a cucc és annyira nem is drága, de nem tudom, valahogy ellenérzéseim vannak.
No nem azért mert koppintás, hanem nem tudom miért.Ezt a párosítsuk a telefont a tablettel dolgot az Asus oldotta meg legjobban Padfone-nal. Nem kell külön menedzselni két kütyüt.
#tothmaxy182: még nem.
-
diabolika
tag
Úúú ez kell nekem,ha még Snapdragon is lenne akkor már most mennék érte
-
babkukta
senior tag
Az igen!
Ez szép teszt!
Mintha picit részletesebben le lett volna írva pár dolog, mint eddig. Grat Bone! Lehet h le vagyok maradva, de a fényképeknél van pár olyan fotó, ami XDA-n is szokott lenni. Ez véletlen???
A készülék valóban első, második, és további ránézésre is HTC. De ami jó az jó. Egyébként kellemes készülék LENNE, ha nem megint ezt a f.s HiSilicont erőltetnék...A P7et is ezzel rontották el szvsz
-
Fr0z3n
őstag
Ezt a HiSlicont nem kéne eröltetni... amúgy a modem miatt nem rossz (de jó se)
A Mipadot el tudnám viselni.
Hogy hogy Bone123 ír megint cikket? Puncsos valahol, valakinél? -
hemaka
nagyúr
Kulsore bejon ez a design. A docogesert kar, az uzemido pedig parades.
-
w333
félisten
Mennyi 85k ?
Akkor már inkább a Xiaomi Mipad, Tegra K1 procival nagyon odavág !
Nem tudom ... de a Huawei kicsit elszállt az árakkal mostanában !
-
Szakiii
addikt
Fu ez nagyon szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest