- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
Ezek egyre ezarabbakat gyártanak.. A 5eves Huawei tabom jobb mint ezek
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) Thermal Grizzly E► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Van valimilyen mód arra, hogy a Chrome bookmark és password áttőltésére a HMS böngészőbe? -
consono
nagyúr
Sziasztok! Használja valaki a 10s-t videotelefonálásra? Kellene valami, amivel anyukámmal tudjuk tartani a kapcsolatot kicsit interaktívabban... Messenger LTE-n lenne a cél. Mennyire használható ilyenre?
"Mechazilla has caught the booster."
-
contaxg
veterán
"A hardver szerény papíron (Kirin 710A, 2 GB RAM), ez viszont nem igazán érződik a felhasználói élményen. A rendszernavigáció folyamatos, az EMUI 10.1 stabil és kényelmes, a tempó messze nem a hajtépős szint, a Google hiánya pedig kezd tényleg elhanyagolható probléma lenni."
Betűről, betűre igaz!!!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
hippo0315
senior tag
Esetleg van arra mód, hogy a chromban mentett kedvencek és jelszavak. Valami módon át pakolható a tablet böngészőjébe?
-
hippo0315
senior tag
Kérdésem mi módon lehet telepíteni a Google szolgáltatásokat (Chrome, Gmail, stb)?
-
-
PA80
tag
Ez durva! Én ennél picit olcsóbban vettem kb. fél éve egy MediaPad T5 3/32-öt, ráadásul LTE képeset, de még így is húztam a számat. Mellesleg most az Emag-on ennél csak pár ezressel drágább a wifi-s T5 4/64-es verziója. A T5-ben egyedül a Kirin 659-be lehetne belekötni, mert az nem egy mai csirke, de nekem speciel semmi gondom vele, teszi a dolgát szépen. Én se vagyok egy nagy szakértő tabletek terén, de ezeket ennyiért tényleg csak azokra lehet rásózni, akik abszolút nem értenek hozzá.
-
Soma01
veterán
Ennyire drága a ram?
-
joey04
titán
ezeket kár volt kiadni.
-
válasz
7Heads Drago #27 üzenetére
Szerencsére nem saját volt. Az illető nem akart rá költeni, csak neheztelte, hogy lassú és megkért, hogy mondjam meg az okát. Használtan vette. Tapasztalatnak jó volt. Valami X-szériás Asus volt, forrasztott memóriával és Celeronnal.
Mesélj, milyen érzés?
-
_flamer
aktív tag
válasz
7Heads Drago #23 üzenetére
Nem bánnám, jó deal lenne nekem mert vezetékmentes fülest használok.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Szerintem gyártófüggetlen. A fő hiba a kevés memória mennyisége, aminek következménye az, hogy multitasking szóba se jöhet, már 1-2 háttérben futó folyamat felhasználja a memóriát. Legutóbb egy hardveresen ehhez hasonló tabletet hoztak hozzám, hogy lassú, nézzem meg. Annyit tudtam tenni, hogy azokat az alkalmazásokat, amiket láttam, hogy nem használtak kikapcsoltam. Nyertem vele mondjuk 150 MB plusz RAM-ot és valamennyi tárhelyet, de 1-2 hónapnyi frissítés után ugyanezt a folyamatot kezdheti az ember újra. Pl.: 2GB memóriával is lehet Windows 10-et futtatni, de kapásból a 2-ből marad 400 MB, lapozófájl meg HDD-n lassú (kedvenceim a forrasztott, nem bővíthető RAM-os notebookok mostanában).
Mesélj, milyen érzés?
-
beastars
tag
Azért érdekes a teszt olvasok reakciója , véleménye. De most én is azon vagyok hogy nem szabad megvenni ezt a valamit. Max ha ingyen van. De gondolom a gyártó igy ünnepek elött szeretne még egy kis pénzhez jutni. Aki akar venni tabot hogy filmezen, az szerintem még használt piacon is jobbat ki fog, ezzen áron. Mert ez a kütyü másra nem igen jó.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
®abstract® #2 üzenetére
Ha a tesztelő azt írja hogy jó, miért nem hiszed el?
Mellesleg gms nélkül nincs is ami használja a ram-ot._flamer: +1 giga ram és ugrik a jack
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
_flamer
aktív tag
válasz
®abstract® #2 üzenetére
A két giga ram manapság tényleg megmosolyogtató. Nem tudom elképzelni, hogy plusz egy giga ram miért nem fért bele.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
janeszgol
félisten
válasz
Krugszvele #19 üzenetére
Mert mindent kilő. Én be tudom neked úgy állítani, hogy ne csinálja ezt, viszont akkor csak netezni lehet vele. Vagy filmezni. Eljárt az idő a 2 GB ram felett androidon. Vagy minden létezőt letiltasz, vagy nézed a darabos működést.
-
Krugszvele
senior tag
-
Krugszvele
senior tag
HUAWEI MediaPad T3 10.0 tabletem van pár éve, aminek ugyan nincs köze a fentiekhez, de abban is 2 giga ram van.
Szívesen megmutatnám a nagy android és huawei fanoknak, hogy ezt nézzék meg!
Mindig, ha felélesztem a képernyőt, vagyis nem frissen bekapcsolom (akkor még rosszabb) eltelik 10-20-30 másodperc amíg el lehet indítani egy alkalmazást, úgy be van mattulva.
Utána is kell még nem 10-20 másodperc amíg használhatóra gyorsul, viszont utána elfogadható a sebessége.
Erre senki sem tudott mit mondani eddig, hogy miért van.
Az én háztartásomban van két alapszabály: android és samsung nem teheti be a lábát. Annyi rossz tapasztalat volt velük, nincs időm dühöngeni, meg javítgatni. Az üzleti rendszerekkel érdekes módon soha nincsen gond. -
mbotnd
tag
A teszthez képest a kommentek mást adnak vissza... Most akkor jó ez valamite, vagy sem?
-
raziel01
veterán
5 éve vettem kintről EU raktárból Chuwi HI8 tabletet. IPS kijelző 1920*1200 felbontás 2 GB RAM. Akkor került 100 dollárba szállítással együtt.
Röhej, hogy nem sikerült eltakarítani 2020 végére se az 1280 x 800-as tableteket.Ráadásul ennyiért vicc: [link][ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
A 7 éves Nexusban volt ennyi memória jóval nagyobb felbontás mellett.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Februárban vásároltam a Telenornál Hipernet Home+L-re egy MediaPad T5-öt. Ez az első saját tablet készülékem, bár már számos budget készülék megfordult a kezeim között. 1920x1200-as IPS, 3 GB memória (ebből jelenleg a fele szabad), 32 GB tárhely. Úgy vagyok vele, hogy 10"-on legalább ekkora felbontás kellene 2020-ban, mert a ppi a sima HD-s modelleknél nagyon kevés. Vettem hozzá egy ceruzát, meg egy fülhallgatót + tokot, s mivel napi 1-1 órát utazom munkába, közben tudok híreket olvasni, vagy anime-sorozatokat nézni. Facebookom nincs, egyedül YouTube meg vásárolt zenék, nem hiszem, hogy egyhamar le kellene cserélnem. A héten jött rá egy security-update is. Pár weboldal, pl.: HVG hajlamos a reklámok miatt kissé lassan betölteni, ezenkívül egy panaszom se lehet. A tesztbeli készülékek bár olcsóbbak, de sajnos tipikusan azok a fajta tabletek, amiket ha megvesznek az unokának, akkor egy hét után hozza oda, hogy lassú, stb.
[ Szerkesztve ]
Mesélj, milyen érzés?
-
FattyDove
őstag
T10s-t próbáltam és nevetségesen hulladék. Az egy dolog, hogy nincsenek google szolgáltatások, de olyan szinten lassú a rendszer, hogy hihetetlen. Egy 2019-es Samsung Tab A ezerszer jobb választás ebben az árketegóriában. Arról nem is beszélve, hogy a Tab A-n jóval frissebb droid fut, mint a T10s-en. Talán az egyetlen hátránya, hogy retardált módon van elrendezve a Tab A-n a hangszóró
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Nagyon gyengék, tablet választék gyér... Ami használható is
sajnos. 😎
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Mercel
senior tag
Továbbra is a kínai diktatúra egyik házicége a gyártó, innentől kezdve..
Ezzel együtt az értesítő led és a jack jó dolog, egyébként meg 2020-ban 2/32 giga ram az egy nagyon rossz vicc.Marcel
-
T3-10 et használtam másfél évig de már abban kevés volt a 2/16gb
megvettem helyette az m5 lite-ot de másnap ment vissza az a kirin 659 harmatgyenge volt
Vettem inkább egy 6gen ipad-ot és megnyugvás jött
Valószínűleg tovább adom anyukámnak mert droidon semmi használhatót nem látok 100 alatt
135-ért meg van ipad-8 iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
janeszgol
félisten
A 10s sem okes. 2/32? Akkor legalabb 2/64 lehetne, ha mar filmezos tablet. (Azert a Kirin 710 gyorsabb, mint az sd460/660/662/665.)
Valami pluszt adhatna a 10s, mert semmi tobbletet nem ad, amitol vonzo lenne. Hianyossag meg van dogivel (nincs GMS, 2/32, kamera tzar).
A sima T10 egy f.s. Ennyi.En a hd felbontast meg 8 colon elnezem, 9,6 colon mar nem. Es en meg elnezo vagyok. Szoval nem piackepes a sima T10. Meg GMS-sel se lenne az.
-
mg1992mg
senior tag
"a Huawei AppGallery alkalmazásbólt kínálata pedig folyamatosan bővül."
ejnye
-
bollokcs80
Korrektor
Ha már mindenáron Huawei tablet, inkább rászánnám a pénzt a MatePad 10.4-re, abban ott a Kirin 810.
(GMS nélkül mondjuk tökmindegy.)
B.Cs.
-
jUUh
addikt
Nem kéne egyik se...
Samsung Galaxy S23+
-
doooo
veterán
Hulladék a köbön...
-
Zsolt73
csendes tag
Heti 3 teszt. Két ipari hulladék, egy autó. Köszönjük Emese!
-
Noukoum
veterán
Gyenge kamera egy ilyen árú tabletnél
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
®abstract®
őstag
Hát ez tényleg a bohóckodás kategória
10 es Android két giga RAM mal? Ez most komoly?
2020 ot írunk nem 2015!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Samott
addikt
Ezeknek semmi ertelme, a T5 meg mindig kaphato, hasonlo aron tobb memoriaval. Es Google services-el.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árú HMS-es táblagépeket teszteltünk – az egyik szó szerint jobb, mint a másik.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3999
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest