Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Nekem a mail-al sose volt gondom. Sőt, a céges MS365 szervernél ez az egyedüli olyan gyári kliens amit tílt a szerver 1 órán belül. Androidon külön appot kellett használni ehhez.
A Maps igaz, hogy nem ér fel a Google Maps-hoz, de mondjuk egy tabon szerintem ritkán navigál az ember a szobában.
-
Samott
addikt
Huawei T5 tabletem van, 2018 vegen vettem, az utolso frissites iden januar eleji rajta. Szoval kb. ket ev.
Egyebkent a huawei kapcsan nem a keszulekekkel van biztonsagi kockazat hanem a halozati eszkozokkel, azt kellett volna csak letiltani (eleve orultseg kina kezebe adni az alap infrastrukturat) a keszulekek csak jarulekos vesztesegek ebben a temaban. Azert tiltottak le azokat hogy jobban fajjon kinanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest