- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef_pecs
csendes tag
válasz
Péter48 #14079 üzenetére
Az enyém is 2017. áprilisi. Ameddig garanciás volt 2x cseréltek akksit mert felpuposodott állítólag a gyorstöltés miatt. Azóta nem használom a gyorstöltést.
Eszem ágában sincs lecserélni, ez a telefon még mindig elég gyors és simán hoz 5-6 óra kijelzőidőt mobilnettel 2 sim kártyás használattal.
Én 8-as androiddal használom mert ezzel volt a legfürgébb és ezzel a legjobb az akkuidő is.
Még annak idején vettem hozzá bootloader kódot és kipróbáltam minden custom romot de nem jöttek be.
Most csak rootoltam az adaway meg pár progi miatt és tökéletes.Szóval én is kitartok mellette hisz semmi okom a cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel