- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor viszont a rablánc nem igazi rablánc. Ha máshol veszed, akkor is fizetheted a részleteket. Nekem mondjuk pont kapóra jött ez az egész. Ahol melózok, nagyon gyatra a telenor vétele, a telekom jó, pár hete akartam is előfizetést náluk. A kamatmentes részlet is jól jön, 90K-s ajándék se kutya, ráadásul kártyafüggetlen, teljesértékű Mate lesz. (Y)
#395: Ahogy olvastam, az 1. Sim hely a teljesértékű 4G+, a második csak 3G-t tud. Sógor Honorjából kiindulva váltogatni kell, hogy melyik simről menjen a net.
-
DarkStalker7
csendes tag
hidd el, mindenki aki előrendelte, már nagyon várja. én úgy várom hogy WP-ről visszatérjek Androidra. Sajnos a WP 2 éve még jó volt, de nem látok előrehaladást, szóval megéri a váltás. Meg hiányolom az Androidot
. Ez az EMUI még ismeretlen számomra, de remélem megkedvelem igazán, mert tapogattam már Mate 8-at, P9-et, P9 Lite-ot, és wáó. Kicsit iPhone-os érzésem volt, de mégis Androidos a kezelőfelület.
Ja igen, aki figyeli a Huawei híreit, az tudhatja, hogy a kibontást követően már kapunk egy kisebb javítást a telefonnak. Alább linkelem a PhoneArena-s cikket a frissítésről.
-
utomi
senior tag
Én nem látom annyira kockázatosnak mert két dolog miatt:
előfizetés nélkül 210e a készülék a T-nél ami pont 20e-el kevesebb mint bárhol máshol ugyanúgy 3+3+3év garival+ adják a 90e forintos hangfalat amit ha nem kell eladsz 50-60e-ért gyorsba és máris rengeteget nyertél az üzleten. És független a telefon ez biztos hiszen oda is van írva a Termékjellemzőknél. Plussz ha ennyire kritikus a dual sim akkor 14 napon belül még így is bármikor visszaküldhető ugye hiszen webshopos rendelés. Szerintem ez bőven megéri a kockázatot arról nem is beszélve, hogy ha valakinek meg single kell akkor most Best Buy a Telekomnál a cucc, főleg a hangszóró miatt ami csak ott jár!!! -
törölt tag
Azt lehet tudni, hogy a frissítések, hogy érkeznek? Eddig csak Samsungom volt, ott büntetlenül lehetett szolgáltatós telefonra független ROM-ot rakni... Ez a telekomos Mate vajon hova fog esni? Egyből kapja a frissítéseket, mint egy független, vagy függetlenként mégis a telekomra kell majd várni(ki tudja milyen verzió ez, ha csak 1 sim-es)? Esetleg XDA-n megoldhatják garivesztés nélkül, hogy dualos legyen?
Most olvasom, hogy "4G+ 300/50 Mbps"... A hivatalos oldalon 600 Mbps van írva, itt a tesztben is. Telekomos verzió ebben is eltérő lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest