Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Egy Huawei telefon topikjába írsz épp
Szóval jól fényképezős opciók:
-Google HMS nélkül (körülményesen és részlegesen pótolható
-Root után magiskkal bekapcsolod a volte+5G-t. Telekomal gyárilag is van VoLTE/5G a Pixeleken (6/7)!
A hiányzó hw, és hogy egyelőre nincs bekapcsolva itthon az azért nem egy dolog .Egyik sem jó így, de nekem a második sokkal kisebb szopásnak tűnik mint az első. Emiatt nem akartam hónapokig, és vettem inkább 12X-et. Amivel (miui) annyit szenvedtem (és ezt a túltolt túlprocesszált világot nem szeretem, bár úgy látom sokan meg igen), hogy ahhoz képest a root+modul a P6a-val már nem is volt nagy meló.
De a legtöbb embernek egyik sem opció - kivéve ha talál jó telekomos flott...csomagot.janeszgol: Ez a magyar átlag IQ szint? Telekomosoknak gyárilag is van volte/5g, a többieket 2-4 óra meló választja el tőle. Adok négy órát, csinálj volte+5g-t + google hms-t a huaweire
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Tekintsünk el az 5G hiányától. Meg az ártól. Meg a GMS hiányától...
Szóval telefon. Ezt néha fektetve fogjuk. De ezt hogy is? Kamerákat mindig összetapogatva?
" úgyhogy letette a piac talán legjobb fotós szettjét nappal, elképesztő részletességgel és rendkívül sokrétű zoomképességekkel,"
Öhm, a hiba valószínű bennem van. (igaz, a samsung és xiaomi mesterkét túlszínes túl kontrasztos képeit sem szeretem, tehát ez akár hivatalos is lehet)Belenagyítás nélkül(!!!) nézzük meg a blendés tesztképeket. Még f/4-en se éles (kicsit sem) pl a szemöldök. Sőt, már az indexképen is látszik. Nem mű túlélesítésre vágyok (a symbianos nokiáim, pixeleim is eleve lágy képeket csináltak/csinálnak) hanem csak olyan részletekre, aminek tenyérnyiben is illene normálisan kinéznie.
Az őszi képeken megint látszik belehúz a vörösbe, sárgába; izomból az ég kékjébe. Kontraszt is van bőven, a sötétebb részek nem rosszak, de lehetne több részlet, és agresszívan belenyúl az égbe, valószínűtlenül lehúzva azokat a szinteket.
Nem rossz, de azért nem látom olyan jónak messze.A 'logikai bakik' ahogy a 12X-nél is megdöbbentettek, itt is vannak (itt legalább a cikkben is olvasható). Ha normálisabb eredményt akarok, marad a Pro/kézi/akármilyen mód, ahol meg a quad bayer szenzor és auto hdr és egyéb hasznos dolgokból nem lehet normálisan profitálni.
Ennek így mi értelme? (És más tesztekben ez miért nincs megemlítve?)
Persze persze, ez is csak fikázni jött ide... OK, valóban nem akarok ilyet venni, de amivel el akarták adni, hogy azt sem sikerült -szerintem- rendesen megcsinálni, az azért meglepő.
Másik dolog amit én hiányolok a teszteknél: Itthon egyáltalán nem egyértelmű, hogy attól hogy az itthoni sávokat támogatja egy készülék, hogy megy is a VoLTE az itthoni szolgáltatókkal. Joggal merül fel bennünk a kérdés. De remélhetőleg csak azért nincs megemlítve, mert csont nélkül megy. Bár a P6 tesztnél is ennyi van leírva, legalább ott a kiegészítés: (kiegészítés: az eSIM és 5G hazai támogatásáról érdemes a vásárlás előtt a szolgáltatóval egyeztetni - Bone123).. Más kérdés hogy a szolgáltatók akkor sem tudják hogy működik, ha megy a volte minden mókolás nélkül.
p2pp: Tényleg így látod?
Vagy ez is olyan, mintha x-y samsung modellről a reklám azt sugallja hogy jó képet csinál, szinte mindenki azt mondja hogy azt csinál, független a valóságtól. (Sok tesztet kerestem mikor a 12X-et vettem, de itt is egy tipikus példa mire gondolok: [link] Dinamika, részletek).
Bár lehet hogy csak különöböző ízléseknek felelnek meg, én a fényképezőhez illetve valósághoz közelebbi eredményt preferálom (nem feltétlen sony-s mélységekig, amit a hw és a sw még ki tud hozni a helyzetből még realisztikus szintig, azt tegye csak).[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest