- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Mate 20 "továbbhajózott", így elköszönök a fórumtól.
Köszönöm szépen a segítőkészségeteket, a korábbi hozzászólásaitokat!
-
Dhampir
félisten
válasz AxBattler #3045 üzenetére
Nálam a Nokia E61 még favorit. A telefon indításakor Pannon GSM logó fogad. Telefonálásra és fizikai gombnyomogatásra mindmáig jó. Ez még a kamera nélküli típus, ami néhol előnyt jelenthet. A modern mobilnetet nem tudtam beüzemelni rajta és második akksija is cserére megérett.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
ruarua, Jack Oneill
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
rurua:
Eszerint a kék (vagy az ugyanilyen fekete színű) gyári tok más tapintású, mint az átlátszó, ugye?
Ez az átlátszó szilikon gyári tok 3490 Ft volt, de gyors szükségmegoldásként csak ezt tudtam venni tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Tok-kérdések:
Tegnap este vettem egy eredeti gyári Huawei átlátszó szilikon tokot a József körúti TMX Mobile Solution Szerviz Kft. Huawei Costumer Service Center boltban, de nekem nem vált be, olyan fura műanyag érzés kézben tartani. A bolt már nem adott lehetőséget a kicserélésére, ezért másféle tokokat keresgéltem.
Nem tudom, hogy ez a szintén gyári tok vajon jobb lenne-e?
Nézegettem még a GKK 360 Full Protection 3in1 Huawei Mate 20 Hátlap - Fekete tokot is, ami viszont nem gyári.
Mi a véleményetek?
Nagyon vastag tokot nem szeretnék, mert a hátlapról felpattintható tokon kívül még külön beletenném felülről becsúsztatható/kivehető megoldású tokba is. Nekem ez a megoldás bevált más mobiloknál is.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Jack Oneill #3010 üzenetére
Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Témákon belüli vásárlás, vagy egyéb vásárlás után ki lehet törölni a telefonról/ a felhasználói fiókból (már ha párosítaná hozzá) az adott vásárláskor használt bankkártya adatait?
-
Dhampir
félisten
Köszönöm!
Zavaró, hogy összevissza írják és mondják különböző helyeken az információkat.
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #2938 üzenetére
Sziasztok!
Érdekes, rákérdeztem a HDMI kábeles adatátvitelre és az FM-rádió meglétére, amiről az alábbi tájékoztatást kaptam a Huawei ügyfélszolgálatától:
Mate 20 készülékünk a HDMI-t nem szupportálja így ha TV készülékhez szeretné csatlakoztatni a telefont, ajánlanánk a vezeték nélküli kivetítést melyhez csak wifire, okos TV-re és a készülékre van szükség illetve hogy egy wifi hálózatot használjon a TV is és a telefon is.
Új készülékeinken előre telepített FM rádió már nem található, azonban a Play Áruházból tud telepíteni olyan applikációt melyel tud online rádiót hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyan elválást, ami 1:05-től látható ebben a videóban?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Tudtok olyan "Type C to HDMI" adapter javasolni, ami mobilról a TV-re biztosan átviszi a képet és a hangot?
-
Dhampir
félisten
válasz Jack Oneill #2922 üzenetére
Addig nem bánjuk meg, amíg mennek rajta a Google-cuccok. Remélhetőleg ez a jövőben is így marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest