- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Sziasztok,
ELnézést, hogy belekotnyeleskedek Honor View 10 tulajként (Dual SIM, európai verzió), de mivel testvértelefonokról van szó, hátha lesz valakinek ötlete, vagy volt esetleg ezzel tapasztalata, leírom tömören mi a problémám:
sim1: céges vodás, sim2: magán telenoros (korlátlan adattal)
sim2 az alapértelmezett mobiladat, értelemszerűen. Ha hotspotnak használom, akkor magán a telefonon van net, de a tableten nincs, amiről feljelentkeztem a telefon hotspotjára (sem iPad Pro, sem Galaxy Tab S2).
Ha az alapértelmezett mobiladatnak átrakom a céges vodásra, úgy viszont minden frankón megy.
Az előző Honor 6 Plus-on nem volt ilyen problémám, ott is sim2-ben volt a magánom és tökéletesen működött. Az sem segített, ha 3G/2G-re kapcsoltam, ott sem ment.
Ez most így mi a lónyál lehet?
Annyi van még, ami eszembe jutott, hogy a szervizmenüből bekapcsoltam a VolTe-t mindkét sim-re..
(más: nálam amúgy nincs 4G gond telenornál, ha tétlen a telefon és bejön a hívás, felveszem, minden ok, és a net visszamegy 3G-re)
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
koxminator
senior tag
ez marha jó, gondolkodom cserén Honor 6+-ról, és ráadásul most leszek Hello Data Telenoros jövő keddtől. Pont ma voltam MM-ben, hátha elkapom a V10-et, mint egyik esélyest, de már nem volt. Sebaj, megnéztem Mate 10 Pro-t, mint másik esélyest. Így viszont, hogy telenor 4G problémák vannak, hát, nem tudom mi legyen...sőt, most már attól tartok, lehet, hogy a mostani telómmal sem fog menni a történet..
-
koxminator
senior tag
válasz
ForRedGlory #4438 üzenetére
hoppá! Ez engem is érdekelne, viszont mivel hivatalosan az európai verziókat csak jan. 8-tól forgalmazzák, az majdnem biztos, hogy ázsiai modell lehetett (és akkor erre mit nézett volna az eladó csokker, hogy mégegy ázsiai teló!
)
-
koxminator
senior tag
Nincs benne FM rádió, ami kb. 5 dolláros tétel? Bitch please...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Villanyszerelés
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget