- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
piocasember #23170 üzenetére
Ez nem a főképernyő, hanem szerintem alkalmazáslista nézetre van állítva a főképernyő stílusa.
-
JDMKid
tag
válasz
piocasember #21584 üzenetére
Próbáltam én is keresni olyat, de nem találtam. Ebayen sem, külföldi webshopon sem. Speedshopnál volt korábban, de ott nem elérhető már.
-
válasz
piocasember #21584 üzenetére
-
punky10
addikt
válasz
piocasember #21052 üzenetére
Nem nyúlsz fel eléggé.Sima lefele simításra ez a kereső és az ajánlott alkalmazások jönnek elő.Egész fentről kell indítani a mozdulatot,akkor az értesítési sáv jön elő.Vagy a fentebb említett navigációs sáv,amiben saját gombja van az értesítési sávnak...
-
kp78
addikt
válasz
piocasember #21052 üzenetére
-
jézusom
addikt
válasz
piocasember #21024 üzenetére
Van egy fasza mágneses tartóm, de nem bírja el a telefont rendesen, rázkódáskor leesik. Ezek szerint a telefon oldalon a fémmel van a baj, nekem egy tokba épített kis fém korong van. De most ez a lemez hova való? A telefon oldalon van rajta, vagy valahogy a tokban? Lehet, hogy nagyobb fém kéne nekem is a telóra?
Amúgy most direkt üveg hátú tokot nézek, de ha meg lehet erősíteni ezt a mágnes dolgot, akkor nem fontos az üveg, csak jól nézne ki
-
válasz
piocasember #21024 üzenetére
Nekem egy sniccerpengét javasoltak némi szigszalaggal a karcmentesség jegyében,az kicsit olcsóbb, de annyira ez sem drága.
-
válasz
piocasember #20471 üzenetére
Igen ahol annyira olcsó mint a turbadon ott nincs gyári garancia hiszen ezt hívjak szürkeimportos telefonnak.Kérdés hogy meghibasodás esetén mit tesznek?Ők javítják a saját kis sufni szervizükben?Vagy visszaküldik a származási országba(ez hetekbe is telhet így kétlem)?Az amoled kijelző meghibásodása esetén vagy pixelhibánál mit tesznek?Gyári gari esetén cserélik a kijelzőt de egy ilyen kétes garancia erre már nem vonatkozik mert nem fognak saját költségen 60 ezres kijelzőt rendelni bele az biztos.Gyanítom ha kisebb meghibásodások vannak akkor javítják(mikrofon,hangszóró,stb)de egy komolyabb hiba esetén keresztet vethetsz a telefonra.
-
zsoltix
tag
válasz
piocasember #20037 üzenetére
2db dualsim keszuleket vettem toluk egyszerre. Mind2 keszulekre jonnek a frissitesek.
-
jovás
senior tag
válasz
piocasember #20037 üzenetére
Én is pont erre lennék kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged